Dual Kit RAM vs 2x8 Single Kit RAM farkları nedir?

batuhanozdmr00

Centipat
Corsair RAM alacağım. Başka bir mağazada tekli satış fiyatı 1 adet 3000MHz 8 GB DDR4: 267 TL gibi bir fiyatı var. Bu RAM'den iki tane aldığım zaman benim için kârlı oluyor fakat başka bir yerde Dual kit olarak satıldığında 2x8 olarak fiyat daha da artıyor. Bir fark var mı bunun arasında?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fark yok. Daha pahalı olduğunu görünce tekliden 2 tane istemiştim hiçbir sorun yok şuan

Genelde kit olan daha ucuz olur bende sadece teklide indirim vardı o yüzden öyle oldu.
Mesela buradan kit almak tek tek almadan çok daha ucuza geliyor.

Kit bellek ikiz bellek demektir aynı kutu içinden çıkar, kesinlikle revizyon farkı olmaz veya birbirleri arasında uyumsuzluk gibi bir problem olmaz.

Kit bellek almanızı tavsiye ederim.

Çok teşekkürler o halde bir sorun yok
Hiç bir fark yok, ben kendim ilk olarak tekli aldım sonra bir tane daha aldım ve şu anda 16 GB RAM var.
Teşekkürler
Teşekkürler

Peki hocam mesela kitlerden biri bozulduğunda aynı marka RAM alıp tekrar Dual çalıştırabilir miyiz? Yoksa kit bozulursa ikisi de mi gider, ya da sadece Single şekildemi devam edilecek?

Peki hocam mesela kitlerden biri bozulduğunda aynı marka RAM alıp tekrar Dual çalıştırabilir miyiz? Yoksa kit bozulursa ikisi de mi gider, ya da sadece Single şekildemi devam edilecek?

Çalıştırabilirsin. Bir RAM gidince diğeri de çöp olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…