Dual RX 6500 XT nasıldır?

Tek keşke kartta şu da olsaymış dediğim yanı kartta ışık yok ve ben biraz ışık meraklısıyım böyle elimden geldiğince ışıklı almaya çalışırım hoşuma gider benim ışıklı şeyler.

XFX modelini kullanıyorum zaten dediğiniz gibi ısınma problemi yok ama AMD marka ekran kartlarında en çok Sapphire tercih ediliyor çok fazla bir fiyat farkı varsa XFX'ya da Sapphire düşünün derim diğerleri ekstra 200-300TL daha pahalı oluyor.
XFX modeli 3000 TL fiyatına düşmüştü fakat Sapphire modeli 3800 TL idi o zamanlar. İçime kurt düştü sapphire modeli daha iyi o zaman diye bir de çok duyduğum modeldir ondan gidip sapphire aldım umarım pişmanlık bir durum yoktur ikisi arasında.

XFX modeli 3000 TL fiyatına düşmüştü fakat Sapphire modeli 3800 TL idi o zamanlar. İçime kurt düştü sapphire modeli daha iyi o zaman diye bir de çok duyduğum modeldir ondan gidip sapphire aldım umarım pişmanlık bir durum yoktur ikisi arasında.
Xfx tasarımsal olarak çok iyi Sapphire AMD ekran kartlarında en çok tercih edilen markalardan biri ama bazı kartlarının baya ısındığı felan söyleniyordu o zamandan beri bi Sapphire ye 1 adım geride duruyorum

Xfx tasarımsal olarak çok iyi Sapphire AMD ekran kartlarında en çok tercih edilen markalardan biri ama bazı kartlarının baya ısındığı felan söyleniyordu o zamandan beri bi Sapphire ye 1 adım geride duruyorum
Peki performans farkı olur mu bu iki model arasında? Çünkü incelediğimde bu kartın ısınma sorunu gözükmüyor yaşayanı da görmedim.

Peki performans farkı olur mu bu iki model arasında? Çünkü incelediğimde bu kartın ısınma sorunu gözükmüyor yaşayanı da görmedim.
Valla izlediğim videolara ve forumdaki kişilere göre fark yok ucuz olanı al diyorlar genelde bencede fazla fark yok msi mech modeli biraz bunlara göre daha fazla ısınıyor ama öyle dediler bana doğru mu bilemem

XFX markasından memnun musun hocam.

Kesinlikle.
Hocam bence uygun fiyatlısını alın geri kalan para cebinizde kalır.

XFX modeli 3000 TL fiyatına düşmüştü fakat Sapphire modeli 3800 TL idi o zamanlar. İçime kurt düştü Sapphire modeli daha iyi o zaman diye bir de çok duyduğum modeldir ondan gidip Sapphire aldım umarım pişmanlık bir durum yoktur ikisi arasında.

İncehesap'da 3300TL'ye yakalamıştım hocam 😁

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı