Dual RX 6500 XT nasıldır?

Tek keşke kartta şu da olsaymış dediğim yanı kartta ışık yok ve ben biraz ışık meraklısıyım böyle elimden geldiğince ışıklı almaya çalışırım hoşuma gider benim ışıklı şeyler.

Hangisi ucuzsa onu al. Kart zaten 80W çekiyor, ısınmıyor. Bütçe artarsa 6600 bakılabilir. Aradaki farka kesinlikle değer. Eğer arttıramam dersen 6500 XT'de güzel kart.
Zar zor 4.000 e çıktım daha da çıkamam bğyğk ihtimalle ilerleyen zamanlarda yükseltirim diye alıyorum bu kartı

XFX modeli 3000 TL fiyatına düşmüştü fakat Sapphire modeli 3800 TL idi o zamanlar. İçime kurt düştü sapphire modeli daha iyi o zaman diye bir de çok duyduğum modeldir ondan gidip sapphire aldım umarım pişmanlık bir durum yoktur ikisi arasında.

Xfx tasarımsal olarak çok iyi Sapphire AMD ekran kartlarında en çok tercih edilen markalardan biri ama bazı kartlarının baya ısındığı felan söyleniyordu o zamandan beri bi Sapphire ye 1 adım geride duruyorum

Xfx tasarımsal olarak çok iyi Sapphire AMD ekran kartlarında en çok tercih edilen markalardan biri ama bazı kartlarının baya ısındığı felan söyleniyordu o zamandan beri bi Sapphire ye 1 adım geride duruyorum
Peki performans farkı olur mu bu iki model arasında? Çünkü incelediğimde bu kartın ısınma sorunu gözükmüyor yaşayanı da görmedim.

Peki performans farkı olur mu bu iki model arasında? Çünkü incelediğimde bu kartın ısınma sorunu gözükmüyor yaşayanı da görmedim.
Valla izlediğim videolara ve forumdaki kişilere göre fark yok ucuz olanı al diyorlar genelde bencede fazla fark yok msi mech modeli biraz bunlara göre daha fazla ısınıyor ama öyle dediler bana doğru mu bilemem

Sapphire modeli Max. 68 derece görüyor. Denildiği gibi RX 6500 XT ısınan bir alet olmadığından; en uygun fiyatlı modeli alın - geçin.

XFX markasından memnun musun hocam.

Kesinlikle.
Hocam bence uygun fiyatlısını alın geri kalan para cebinizde kalır.

İncehesap'da 3300TL'ye yakalamıştım hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…