Dual RX 6500 XT nasıldır?

Geçmiş olsun.

Bende Sapphire'in mecbur kalınmadıkça alınmasını önermiyorum.

Saphhire RX 6500 XT kullanıyorum sıkıntı çıkmadı bende nedense.

6600XT'nin Nitro+ modelinin sıkıntılı olması veya size gelen kartın arızalı olması hiç bir şeyi değiştirmez bende Sapphire Pulse RX6500XT kullanıyorum gayet memnunum arkadaşımın biri Nitro+ RX570 biri de Sapphire Pulse RX570 kullanıyorlar onlarda gayet memnun.

Sizin ve arkadaşlarınızın karttlarınızdan memnun olmanız da bi' şey değiştirmez. Sapphire genel olarak diğer markalara nazaran sorun çıkarma potansiyeli yüksek bir marka.

Son düzenleme:
Bu sisteme RX 6600 XT veya RX 6700 XT yakışırdı

Bu sisteme RX 6600 XT veya RX 6700 XT yakışırdı

Ne demezsin hele bir de RX 5500XT'ler gibi olsa dedemin tüplü televizyonu gibi karıncalanma da girdi mi tadından yenmez. PUBG aksiyonun ortası 45 sn sonra öldüm mü kaldım Mı Flash flash hala bu kartları deli gibi savunan varsa bol bol karınca ve resetli aksiyonlar dilerim.

Sizin ve arkadaşlarınızın karttlarınızdan memnun olmanız da bi' şey değiştirmez. Sapphire genel olarak diğer markalara nazaran sorun çıkarma potansiyeli yüksek bir marka.
Tamam hocam siz gidin Asus Rog'a Msi'a bir sürü para verin.

Tamam hocam siz gidin ASUS ROG'a MSI'a bir sürü para v

Yooo Zotac RTX 3050 aldım 6200 TL hatta aynı sitede ASUS RX 6500XT vardı 4099 TL bir an ASUS yüzünden onu alacak oldum şeytana uymadım.

Yooo Zotac RTX 3050 aldım 6200 TL hatta aynı sitede ASUS RX 6500XT vardı 4099 TL bir an ASUS yüzünden onu alacak oldum şeytana uymadım.

Hocam Zotac ne alaka Zotac AMD kart üretmiyor bile biz burada AMD kartlardan bahsediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…