Dual Sense 5 nereden almalıyım?

Daha fazla  
Güvenilir ürün istiyorum, çoğu satıcı ithalatçı garantili satıyor. Amazon'dan düşünüyorum ama satıcısı Amazon değil. Ne yapmalıyım?

Amazon. Eğer bütçen düşük ve yurt dışına giden bir akraban varsa ondan al. Ben Irak'tan 1200TL'ye getirttim

Amazon. Eğer bütçen düşük ve yurt dışına giden bir akraban varsa ondan al. Ben Irak'tan 1200TL'ye getirttim
Replika olmasin? 70 euro bu urun. Yuzde 50 gibi indirimler de yapmazlar dualsense icin.

Replika değil. Irak'a giderseniz görürsünüz. Ben alalı birkaç ay oldu.

Birkac ay once zaten TR'de bile 1500-1700dü, normal o fıyat. Ülkedeki kur oynaklığı sağ olsun geçmişi orneklendıremıyoruz. Orneklendırınce bu sekılde yanlıs anlasılmalar olabılıyor.

Birkac ay once zaten TR'de bile 1500-1700dü, normal o fıyat. Ülkedeki kur oynaklığı sağ olsun geçmişi orneklendıremıyoruz. Orneklendırınce bu sekılde yanlış anlasılmalar olabılıyor.

Şu an maksimum 1500'dür bu arada. Hatta arkadaşım bugün yola çıkacak bir tane daha alacağım sizi bilgilendiririm.

Hocam bu şarj istasyonu.

Ne yapacağım bu durumda, Amazon TR kendisi satmıyor?

Dr'dan neden almiyorsunuz? Siyah renkte indirimdeymis hatta.
Amazon TR DualSense pek satmiyor, hatta ben hiç denk gelmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…