Dualboot için Linux distro önerisi

Tamamdır, çok teşekkürler. Linux'u şimdiden sevmeye başladım. KDE neon buradan User Edition Live/Install Image butonuna basacağım, değil mi?
Test edition daha deneysel özellikler barındırır, sorunlar yaşama ihtimaliniz bulunmakta. User Edition indirmelisiniz. Site de doğru, iyi eğlenceler. Ancak YouTube üzerinden video ile yapın emin olmak için.

Test edition daha deneysel özellikler barındırır, sorunlar yaşama ihtimaliniz bulunmakta. User Edition indirmelisiniz. Site de doğru, iyi eğlenceler. Ancak YouTube üzerinden video ile yapın emin olmak için.
Ben direk indirme sekmesinden User Edition'u indirdim. YouTube'dan video bakmama gerek yok diye düşünüyorum. Ayrıca boyutu da gayet düşükmüş. Çok teşekkürler Bu arada KDE, KDE Plasma ve KDE Neon'u geliştiren ekip oluyor, değil mi?

Aynen öyle, KDE masaüstü ortamını ve KDE Neon işletim sistemini geliştiren ekip. Windows üzerinden alan ayırmanız gerektiğini falan biliyorsunuz değil mi, emin olalım.

Aynen öyle, KDE masaüstü ortamını ve KDE Neon işletim sistemini geliştiren ekip. Windows üzerinden alan ayırmanız gerektiğini falan biliyorsunuz değil mi, emin olalım.
Evet, o konuları biliyorum. Kurulum esnasında bir sorun yaşamamak için YouTube'dan video izleyerek yapacağım.

Ben Manjaro kurarken bootloader yüklememiştim ortada kalmıştım O yüzden forumlarda uyarıyorum insanları bu konularda. Kolay gelsin
Bu arada Linux'ta oyun oynamak için ProtonDB diye bir şey var sanırım. KDE Neon'da onu kullanabilir miyiz?

Bu arada Linux'ta oyun oynamak için ProtonDB diye bir şey var sanırım. KDE Neon'da onu kullanabilir miyiz?
Evet, ekran kartınız için driver kuruyorsunuz onun için farklı konu açıp beni etiketlerseniz yardım edebilirim. Proton dışında Linux destekleyen oyunlar var, tüm Valve oyunları mesela. Kullanabilirsiniz.

Evet, ekran kartınız için driver kuruyorsunuz onun için farklı konu açıp beni etiketlerseniz yardım edebilirim. Proton dışında Linux destekleyen oyunlar var, tüm Valve oyunları mesela. Kullanabilirsiniz.
Hocam bir de benim BIOS'um Hackintosh yaptıktan sonra açılmıyor. BIOS'ta yapmam gereken bir ayar var mı? Boot menüsü sıkıntısız çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…