Dualschock 4 önerisi

MessininFedaisi

Hectopat
Daha fazla  
Dualschock 4 almak istiyorum. İnternette orijinal diye satılan çok fazla çakma ürün varmış. En uygun fiyatlı orijinal ne kadar. Veya fiyatı uygun kaliteli yan sanayi ürün var mıdır? 1000 liranın üstüne çıkmayı düşünmüyorum ama derseniz ki 1000 lira altına kaliteli bir şey alınmaz o zaman üstüne çıkarım mecburen.

Ben 5-6 ay önce Torima markasının Replika DS4'ünü aldım ve aşırı memnunum. Yani replika olmasına rağmen beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Bilmiyorum orijinal DS4 çok kullanmadığım için mi rahat geliyor yoksa gerçekten rahat olduğu için mi rahat geliyor ama şu ana kadar hiç bir sıkıntısı ile karşılaşmadım kolun.

Ama bütçe varsa tabii ki daha iyileri tercih edilmelidir. Benim bütçem kısıtlı olduğu için bunu aldım.

Dualschock 4 almak istiyorum. İnternette orijinal diye satılan çok fazla çakma ürün varmış. En uygun fiyatlı orijinal ne kadar. Veya fiyatı uygun kaliteli yan sanayi ürün var mıdır? 1000 liranın üstüne çıkmayı düşünmüyorum ama derseniz ki 1000 lira altına kaliteli bir şey alınmaz o zaman üstüne çıkarım mecburen.

Orijinalleri neredeyse karaborsa gibi artık 0'larını 2500TL'den satanlarını gördüm. Böyle bakınca da 3000 küsure Xbox 9.Nesil ya da DualSense almak daha mantıklı. Ya da gidip replika bir ürün al eğer FPS oyunu falan oynamayacaksan FIFA gibi oyunlarda seni üzmez.

Orijinalleri neredeyse karaborsa gibi artık 0'larını 2500TL'den satanlarını gördüm. Böyle bakınca da 3000 küsure Xbox 9.nesil ya da DualSense almak daha mantıklı. Ya da gidip replika bir ürün al eğer FPS oyunu falan oynamayacaksan FIFA gibi oyunlarda seni üzmez.

PlayStation 4'te kullanacağım. DualSense gibi kontrolcüler PS4'te çalışmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı