DualSense 5 alınır mı?

Mr. Style

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Hocalarım merhaba. Birkaç gün önce de konu açmıştım, fakat o konuda 2000TL bütçe söylemiştim ama durumda anı bir değişiklik oldu ve 4 bin civarına DualSense 5 gördüm ve benim icin mantikli geldi. Rocket League oynuyorum sadece, rank champion 1-2 arası, eskiden DualShock 4 vardi ve çok seviyordum. O yüzden üst serisi olarak 5 almayı düşünüyorum. Epic Games üzerinden oynuyorum. Sizce DualSense 5 işimi görür mü?

DualSense hikayeli oyunlarda özellikle PlayStation oyunlarında TLOU gibi harika bir kol fakat kablolu oynuyosun yoksa özellikleri çalışmıyor ve şarjıda hızlı bitiyor. FIFA'da falan da GameSir'in kolu var kablosuz baya rahat.

Sadece rocket league oynuyormussun gerek yok o zaman GameSir 1800 TL filan olması lazım kablosuz ve drift problemi yok Hall efect onu al geç paran da cebinde kalsın

Bahsetmeyi unutmusum kusura bakmayın ama bu tarz kollar beni acayip yoruyor PS tarzı kol gerekiyor.

DualSense hikayeli oyunlarda özellikle PlayStation oyunlarında TLOU gibi harika bir kol fakat kablolu oynuyosun yoksa özellikleri çalışmıyor ve şarjıda hızlı bitiyor. FIFA'da falan da GameSir'in kolu var kablosuz bayağı rahat.

Sadece Rocket League oynuyormussun gerek yok o zaman GameSir 1800 TL filan olması lazım kablosuz ve drift problemi yok Hall efect onu al geç paran da cebinde kalsın.

Hocam biraz inceledim geçenlerde, yüksek ranklarda biraz sıkıntı olabiliyormus, ayrıca Xbox tarzı gamepad kullanmayı hiç sevmiyorum rahat gelmiyor bana

Bahsetmeyi unutmusum kusura bakmayın ama bu tarz kollar beni acayip yoruyor PS tarzı kol gerekiyor.

PS düzeninde bu var bildiğim ama bu bütçede daha iyisi olabilir. @wfezilla hocam var mı bu bütçede PS düzeni kol?

PS düzeninde bu var bildiğim ama bu bütçede daha iyisi olabilir. @wfezilla hocam var mı bu bütçede PS düzeni kol?

Hocam asıl düşüncem bu koldu benim de fakat gecikmeliymis bir tık ve ben biraz daha kaliteli bir şey arıyorum.

Hocam asıl düşüncem bu koldu benim de fakat gecikmeliymis bir tık ve ben biraz daha kaliteli bir şey arıyorum.

Gecikme olayını bilmiyorum ama dediğim gibi bu bütçede daha iyi olabilir PS düzenli olanlara hakim değilim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı