DualSense 5 nereden alınır?

Trendyol veya sahibinden ithal edilen mallara bakabilirsiniz bölgenize satan varsa gidip alabilirsiniz 0 halini.

Trendyol'da Sony Playstation 5 Dualsense Kol - Fiyatı, Yorumları uyguna buldum. Bu güne kadar sürekli Xbox kullanıyordum PS ten çok anlamıyorum bu DualSense hem PS hem de PC uyumludur değil mi?

Evet artık uyumlu ama şunu belirtmek isterim ki hiçbiri orijinal Xbox gamepad gibi bir hissiyat sunmuyor size önerim 9.nesil olan Xbox gamepad almanız yoksa DualSense çok önermem PC amaçlıysa ama ikisi amaçsa evet her iki yerde de çalışıyor.

Evet artık uyumlu ama şunu belirtmek isterim ki hiçbiri orijinal Xbox gamepad gibi bir hissiyat sunmuyor size önerim 9.nesil olan Xbox gamepad almanız yoksa DualSense çok önermem PC amaçlıysa ama ikisi amaçsa evet her iki yerde de çalışıyor.

Bende Xbox One S ve 3 kol var ama One S artık yetersiz kalıyor üstüne 3 kolda da sıkıntı var. 2-3 aya PS5'e geçeceğim PS5'e geçene kadar PC de kullanmak için alacaktım DualSense 5'i.

Bende Xbox One S ve 3 kol var ama One S artık yetersiz kalıyor üstüne 3 kolda da sıkıntı var. 2-3 aya PS5'e geçeceğim PS5'e geçene kadar PC de kullanmak için alacaktım DualSense 5'i.

PS5'e geçilecekse hocam kesinlikle alabilirsiniz sorun yaşamazsınız çoğu oyunda Steam üzerinden oynuyorsanız hele ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı