HeroGTR Hectopat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 1.314 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #1 3 ay önce aldığım PS5'in içinden çıkan DualSense 5 sol analoğu zaman zaman kendiliğinden sola kayıyor. Bu sorunu yaşayan oldu mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mart 2024
3 ay önce aldığım PS5'in içinden çıkan DualSense 5 sol analoğu zaman zaman kendiliğinden sola kayıyor. Bu sorunu yaşayan oldu mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.640 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 21 Mart 2024 #2 Buna stick drift sorunu deniyor. Kontrolcüyü uzun süre kullanmadıysanız toz ile alakalı olabilir. Bazen yazılımsal olarak da oluyor. Güncellemesi varsa yapın. PS kullanmadığım için nasıl yapılıyor bilmiyorum. Eğer hiçbir çözüm ise yaramazsa garantisi varsa uğraşmadan gönderin.
Buna stick drift sorunu deniyor. Kontrolcüyü uzun süre kullanmadıysanız toz ile alakalı olabilir. Bazen yazılımsal olarak da oluyor. Güncellemesi varsa yapın. PS kullanmadığım için nasıl yapılıyor bilmiyorum. Eğer hiçbir çözüm ise yaramazsa garantisi varsa uğraşmadan gönderin.
HeroGTR Hectopat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 1.314 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #3 Famronty dedi: Buna stick drift sorunu deniyor. Kontrolcüyü uzun süre kullanmadıysanız toz ile alakalı olabilir. Bazen yazılımsal olarak da oluyor. Güncellemesi varsa yapın. PS kullanmadığım için nasıl yapılıyor bilmiyorum. Eğer hiçbir çözüm ise yaramazsa garantisi varsa uğraşmadan gönderin. Genişletmek için tıkla... 3 aylık cihaz tozlanma vs olduğunu düşünmüyorum. Dün ilk defa başıma geldi. Bugün 2 saat kullanımım sonucu ara ara yaptı.
Famronty dedi: Buna stick drift sorunu deniyor. Kontrolcüyü uzun süre kullanmadıysanız toz ile alakalı olabilir. Bazen yazılımsal olarak da oluyor. Güncellemesi varsa yapın. PS kullanmadığım için nasıl yapılıyor bilmiyorum. Eğer hiçbir çözüm ise yaramazsa garantisi varsa uğraşmadan gönderin. Genişletmek için tıkla... 3 aylık cihaz tozlanma vs olduğunu düşünmüyorum. Dün ilk defa başıma geldi. Bugün 2 saat kullanımım sonucu ara ara yaptı.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.640 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 21 Mart 2024 #4 HeroGTR dedi: 3 aylık cihaz tozlanma vs olduğunu düşünmüyorum. Dün ilk defa başıma geldi. Bugün 2 saat kullanımım sonucu ara ara yaptı. Genişletmek için tıkla... Kontrolcüyü PC veya telefona bağlayıp şu siteden analogları kontrol edin. Eğer sorun stick drift ise daha rahat anlaşılır. Hardware Tester hardwaretester.com
HeroGTR dedi: 3 aylık cihaz tozlanma vs olduğunu düşünmüyorum. Dün ilk defa başıma geldi. Bugün 2 saat kullanımım sonucu ara ara yaptı. Genişletmek için tıkla... Kontrolcüyü PC veya telefona bağlayıp şu siteden analogları kontrol edin. Eğer sorun stick drift ise daha rahat anlaşılır. Hardware Tester hardwaretester.com
HeroGTR Hectopat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 1.314 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #5 Famronty dedi: Kontrolcüyü PC veya telefona bağlayıp şu siteden analogları kontrol edin. Eğer sorun stick drift ise daha rahat anlaşılır. Hardware Tester hardwaretester.com Genişletmek için tıkla... Sıkıntı kolda hocam öyleyse. Dosya Ekleri IMG_8840.jpeg 163,3 KB · Görüntüleme: 2.939 IMG_8837.jpeg 220,4 KB · Görüntüleme: 1.781
Famronty dedi: Kontrolcüyü PC veya telefona bağlayıp şu siteden analogları kontrol edin. Eğer sorun stick drift ise daha rahat anlaşılır. Hardware Tester hardwaretester.com Genişletmek için tıkla... Sıkıntı kolda hocam öyleyse.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 21 Mart 2024 #6 HeroGTR dedi: 3 ay önce aldığım PS5'in içinden çıkan DualSense 5 sol analoğu zaman zaman kendiliğinden sola kayıyor. Bu sorunu yaşayan oldu mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kronik sorun, geçeci çözüm için yukarı doğrult analogu ve altına üfle. HeroGTR dedi: 3 aylık cihaz tozlanma vs olduğunu düşünmüyorum Genişletmek için tıkla... Tozlanıyor çip, benim 2 haftalık koluma oldu, kronik olması ise o tozdan etkilenmesi, normalde etkilenmemeli.
HeroGTR dedi: 3 ay önce aldığım PS5'in içinden çıkan DualSense 5 sol analoğu zaman zaman kendiliğinden sola kayıyor. Bu sorunu yaşayan oldu mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kronik sorun, geçeci çözüm için yukarı doğrult analogu ve altına üfle. HeroGTR dedi: 3 aylık cihaz tozlanma vs olduğunu düşünmüyorum Genişletmek için tıkla... Tozlanıyor çip, benim 2 haftalık koluma oldu, kronik olması ise o tozdan etkilenmesi, normalde etkilenmemeli.
HeroGTR Hectopat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 1.314 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #7 Şebnem Ferah dedi: Kronik sorun, geçeci çözüm için yukarı doğrult analogu ve altına üfle. Tozlanıyor çip, benim 2 haftalık koluma oldu, kronik olması ise o tozdan etkilenmesi, normalde etkilenmemeli. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim.
Şebnem Ferah dedi: Kronik sorun, geçeci çözüm için yukarı doğrult analogu ve altına üfle. Tozlanıyor çip, benim 2 haftalık koluma oldu, kronik olması ise o tozdan etkilenmesi, normalde etkilenmemeli. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 21 Mart 2024 #8 HeroGTR dedi: Teşekkürler deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Mümkünse hiç tükürük kaçmasın, daha büyük sorunlar doğurur.
HeroGTR dedi: Teşekkürler deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Mümkünse hiç tükürük kaçmasın, daha büyük sorunlar doğurur.
HeroGTR Hectopat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 1.314 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #9 Şebnem Ferah dedi: Mümkünse hiç tükürük kaçmasın, daha büyük sorunlar doğurur. Genişletmek için tıkla... Malesef düzelmedi durum aynı. N11 resmi satıcısından almıştım onlar da satıcı servis bilgilerini iletecekler onu bekliyorum. İthalatçı garantisinde neler yaşayacağız bakalım.
Şebnem Ferah dedi: Mümkünse hiç tükürük kaçmasın, daha büyük sorunlar doğurur. Genişletmek için tıkla... Malesef düzelmedi durum aynı. N11 resmi satıcısından almıştım onlar da satıcı servis bilgilerini iletecekler onu bekliyorum. İthalatçı garantisinde neler yaşayacağız bakalım.
B bk9911 Kilopat Katılım 25 Mayıs 2018 Mesajlar 268 Makaleler 1 22 Mart 2024 #10 HeroGTR dedi: 3 ay önce aldığım PS5'in içinden çıkan DualSense 5 sol analoğu zaman zaman kendiliğinden sola kayıyor. Bu sorunu yaşayan oldu mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende memnun musunuz? Diye soracaktım size. İlk satın aldığınız konuda yazmıştım N11 için umarım sorununuz çözülür.
HeroGTR dedi: 3 ay önce aldığım PS5'in içinden çıkan DualSense 5 sol analoğu zaman zaman kendiliğinden sola kayıyor. Bu sorunu yaşayan oldu mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende memnun musunuz? Diye soracaktım size. İlk satın aldığınız konuda yazmıştım N11 için umarım sorununuz çözülür.