Adam crack oynamıyorsa rahatça oynar. Steam gibi platformlarda dualsense desteği mevcut.Alınmaz. Nedenini söyleyim PC ile hala tam uyumlu değil + Analogları ve malzemesi fazla hassas bir kol.
Adam crack oynamıyorsa rahatça oynar. Steam gibi platformlarda DualSense desteği mevcut.
PC ile hala tam uyumlu mu değil? Steam’de oyunlara dualsense destegi mevcut zaten. Neye dayaniyorsunuz bunu derken?Alınmaz. Nedenini söyleyim PC ile hala tam uyumlu değil + Analogları ve malzemesi fazla hassas bir kol.
Verilmez 9.nesil Xbox tam PC uyumluluğu açısından çok daha iyi olacaktır2 yıl bil kom garantili ve 4200TL. Pek emin olamadım hikaye oyunları fazlasıyla oynuyorum. Ayrıca TLOU 1 ve TLOU 2 oyunlarını da oynayacağım, sizce bu para verilir mi?
PC ile hala tam uyumlu mu değil? Steam'de oyunlara DualSense destegi mevcut zaten. Neye dayaniyorsunuz bunu derken?
Adam crack oynamıyorsa rahatça oynar. Steam gibi platformlarda dualsense desteği mevcut.
Yanlış bilmiyorsam sorunsuz çalışması için satılan uygulamalar var.Alınmaz. Nedenini söyleyim PC ile hala tam uyumlu değil + Analogları ve malzemesi fazla hassas bir kol.
Hocam bende zaten dualshock 4 var. Daha üst iyi teknolojisi olan şeyler alayım diye dualsense almak istiyorum. Attığınız kollarda trigger sertleşme muhabbeti var mı?PS5 +2 tane DualSense'i ayrıca PC için gamepad koleksiyonu olan biri olarak konuşuyorum.
![]()
Machenike G5 Pro Max Special Edition Tri-Mode Gri Charging Dock PC Gamepad Fiyatları ve Özellikleri
Machenike G5 Pro Max Special Edition Tri-Mode Gri Charging Dock PC Gamepad en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Üstte attığımı veya daha ucuz bir şey istersen altta attığımı da alabilirsin. Xbox 9. nesilde bu dönemde alınır bir kol değil eğer sadece PC için kullanacaksan.
Hocam elimde zaten dualshock 4 var ondan dolayı yeni bir kol alırsam xbox almak istemiyorum. Hem elimde bi dualsense bi ps4 kolu olsun kardeşimle fifa falan oynarım işime yarar.Kolu deneyimlemek istiyorsan evet. Fakat PC üzerinde tüm oyunlarda kullanmak istiyorsan hayır. PC için XBOX 360/ONE/S/SX kolları çok daha iyidir. Fakat oynamak istediğin oyunları en iyi Dual Sense ile deneyimlersin. Diğer oyunları da programlar indirip kolu Xbox koluymuş gibi sisteme gösterip rahatça kullanabilirsin. Aynı şeyi Dualshock 4 zamanında yaşamıştım ve Xbox almaya yönelmiştim ama burada yeni bir deneyim söz konusu o yüzden Dualsense iyi bir seçim, yine de şahsi tavsiyem Xbox kolundan yanadır. Dualsense alacaksan eğer 4200 Çok fazla 3200 TL ye internette rahatça bulabilirsin ve emin ol garantisi hiç önemli değil çünkü arızalandığından garantiye vermek yerine ilk gördüğün konsol tamir dükkanına gideceksin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.