DualSense alınır mı?

• Konuyu başlatan Elein
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 815
Yanlış bilmiyorsam sorunsuz çalışması için satılan uygulamalar var.

Hocam bende zaten dualshock 4 var. Daha üst iyi teknolojisi olan şeyler alayım diye dualsense almak istiyorum. Attığınız kollarda trigger sertleşme muhabbeti var mı?

Hocam elimde zaten dualshock 4 var ondan dolayı yeni bir kol alırsam xbox almak istemiyorum. Hem elimde bi dualsense bi ps4 kolu olsun kardeşimle fifa falan oynarım işime yarar.
Alın o zaman dualsense

Tabii ki önemli. İthalatçı garantili vs. tırt kardeşim. Bilkom garantili olursa servis %100 güvenilir oluyor. Hızlı ve sorunsuz bir şekilde işlerini halledebiliyorsun.
Eğer bozulursa tamirciye götürürsün ilk garanti yerine demiş mantıklı geldi :D. Ama tamircilere de hiç güvenemiyorum. Bir yandan da 1000tl fark var.

Amazondan da alabilirsin
Teknosa'da bi satıcı var 3200 e koymuş ama v1 mi v2 mi bilmiyorum.

Amazondan da alabilirsin
Amazondan almanın artısı ne?

Eğer bozulursa tamirciye götürürsün ilk garanti yerine demiş mantıklı geldi :D. Ama tamircilere de hiç güvenemiyorum. Bir yandan da 1000tl fark var.

Teknosa'da bi satıcı var 3200 e koymuş ama v1 mi v2 mi bilmiyorum.

Amazondan almanın artısı ne?
Bir şey olursa anında iade tr dekiler uğraştırırlar hangi firma olursa olsun Amazon o konuda çok daha iyi

Gamesir Tarantula pro bakın bu fiyata, ps düzeninde hem rahat edersiniz. Eğer Xbox düzeni daha rahat derseniz gamesir cyclone 2 bakın. Bu fiyat bandında daha iyisi yok ikisi açısından da şu anda

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı