DualSense almak için site önerisi

Mamistv1

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kaliforniya, Santa Barbara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
TLOU P1 hayranı ve Ellie Williams aşığı.
İyi akşamlar. DualSense almayı düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla bu kolun v1, V2 gibi modelleri var. Hangisi daha iyi, ne artısı ne eksisi var bilmiyorum ve aramakla da uğraşmak istemiyorum. Daha önceden alan veya bilgi sahibi biri varsa direk link atabilir mi?

Not: PC için istiyorum. Gamepad önerisi konusu değildir, başka gamepadler önermeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar. DualSense almayı düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla bu kolun v1, V2 gibi modelleri var. Hangisi daha iyi, ne artısı ne eksisi var bilmiyorum ve aramakla da uğraşmak istemiyorum. Daha önceden alan veya bilgi sahibi biri varsa direk link atabilir mi?

Not: PC için istiyorum. Gamepad önerisi konusu değildir, başka gamepadler önermeyin.

V2 alın v1'lerde Hall stick problemi var.

PC için alıncak son gamepad ama alacaksanızda yukarıdaki arkadaşın dediği gibi MediaMarkt veya vatan.

DualSense PC için alınmaz, illa alacağım derseniz MediaMarkt veya Vatan'dan alın.
Israrla almak istiyorsa yapacak bir şey yok. Bazı insanlarda marka model takıntısının önüne geçemiyorsun. 2-3 ay sonra stickler drift yapıyor diye konu açacak arkadaş o zaman öneri yaparız :)

Nethouse satıcısı vardı, diğerlerine göre uyguna satıyor. Oradan öneririm, Bilkom garantiliydi.

Diğer modellerinde inceleyeceğim, sadece fiyatını öğrenmek istiyorum. Daha gameped öneri konusunu da açacağım merak etmeyin, sadece bu konuda DualSense'nin alınması gereken modelinin kaç TL olduğunu öğrenmek istiyorum.

Konuya cevap yazan herkese teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı