DualSense analog koruyucu önerisi

SaBenHasan

Decapat
Daha fazla  
Merhaba abiler, PS5 DualSense için analog koruyucu alsam stick drift veya analog tuşunun çıkma sorunlarına çözüm getirir mi? İyi günler ve hayırlı cumalar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Stick drift içi ile alakalı bir şey ama analog tuşunun aşınmasına çözüm getirir. Kaliteli bir şey bulursanız ben de Xbox kontrolcüm için arıyorum.

Stick drift için çözüm olacağını hiç sanmıyorum ama, şu ürünü ağustostan beri kullanıyorum analog aşınmasını önlüyor, genellikle fc 25 oynadığım için söylüyorum, parmaktan kayma vs. gibi sorun yaşamadım. (ürün 4 adet geliyor). Bu arada xbox kontrolcüsü için kullanıyorum. PS5 ile uyumluluğu hakkında fikrim yok.

Stick drift için çözüm olacağını hiç sanmıyorum ama, şu ürünü Ağustos'tan beri kullanıyorum analog aşınmasını önlüyor, genellikle FC 25 oynadığım için söylüyorum, parmaktan kayma vs. gibi sorun yaşamadım. (ürün 4 adet geliyor). Bu arada Xbox kontrolcüsü için kullanıyorum. PS5 ile uyumluluğu hakkında fikrim yok.

Bu ürünü Hepsiburada ve Trendyol tarzı yerlerdede gördüm DualSense içinde uyumlu diye biliyorum.

Stick drift içi ile alakalı bir şey ama analog tuşunun aşınmasına çözüm getirir. Kaliteli bir şey bulursanız ben de Xbox kontrolcüm için arıyorum.

Şu ürüne bakmanı tavsiye ederim farklı renkleride var en ucuzunu attım.

Son düzenleme:
Genel olarak hepsinin uyumlu olacağını düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı