Bu zamana kadar hiçbir zaman Xbox oynamadım. Ve şimdi gamepad için Xbox kolu alacaktım ama DualSense'lere odağım kaydı. (her zaman konsolda PS oyuncusuydum) DualSense'ler bağlanır mı?
USB Type-C® kablosu ya da Bluetooth® teknolojisini kullanarak bağlanın ve Windows PC ile Mac® bilgisayarlar, Android ile iOS cep telefonları da dahil olmak üzere daha fazla cihazda oynatın.
Ben kullanıyorum. Ucuz bir Bluetooth alıcım var iş görüyor. Steam, DualSense desteği olmayan oyunlarda Xbox kolu gibi göstererek uyumluluk sorununu çözüyor.
PC'de oynayacaksan kesinlikle Xbox gamepad almanı tavsiye ederim. İkisi de var bende ve PS gamepad gereksiz uğraştırıyor. Hem ekstra uygulamalara gerek duyuyorsun hem de bazı oyunlar arkada bu programların çalışmasına izin vermiyor. Xbox gamepad ile sanki direkt konsolda oynuyormuş gibi hissettiriyor.
PC'de oynayacaksan kesinlikle Xbox gamepad almanı tavsiye ederim. İkisi de var bende ve PS gamepad gereksiz uğraştırıyor. Hem ekstra uygulamalara gerek duyuyorsun hem de bazı oyunlar arkada bu programların çalışmasına izin vermiyor. Xbox gamepad ile sanki direkt konsolda oynuyormuş gibi hissettiriyor.
Mediamarkt çalışanı ile konuşurken o da öyle dedi. Microsoft desteğinden dolayıymış ama PS Dualsense'lerin oyunlara özel tasarımları da hoşuma gidiyor.
USB Type-C® kablosu ya da Bluetooth® teknolojisini kullanarak bağlanın ve Windows PC ile Mac® bilgisayarlar, Android ile iOS cep telefonları da dahil olmak üzere daha fazla cihazda oynatın.
MediaMarkt çalışanı ile konuşurken o da öyle dedi. Microsoft desteğinden dolayıymış ama PS DualSense'lerin oyunlara özel tasarımları da hoşuma gidiyor.