DualSense bilgisayara bağlanır mı?

crqdles

Hectopat
Yer
Transylvania
Daha fazla  
Bu zamana kadar hiçbir zaman Xbox oynamadım. Ve şimdi gamepad için Xbox kolu alacaktım ama DualSense'lere odağım kaydı. (her zaman konsolda PS oyuncusuydum) DualSense'ler bağlanır mı?

EA FC 25 /26 ve Mortal Kombat 1 oynarım Max.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop kullanıyorsan kablosuz bağlarsın.
Masaüstü kullanıyorsan Bluetooth adaptörüyle bağlarsın(Type-C var ama saçma olur).

Son düzenleme:
PC'de oynayacaksan kesinlikle Xbox gamepad almanı tavsiye ederim. İkisi de var bende ve PS gamepad gereksiz uğraştırıyor. Hem ekstra uygulamalara gerek duyuyorsun hem de bazı oyunlar arkada bu programların çalışmasına izin vermiyor. Xbox gamepad ile sanki direkt konsolda oynuyormuş gibi hissettiriyor.

PC'de oynayacaksan kesinlikle Xbox gamepad almanı tavsiye ederim. İkisi de var bende ve PS gamepad gereksiz uğraştırıyor. Hem ekstra uygulamalara gerek duyuyorsun hem de bazı oyunlar arkada bu programların çalışmasına izin vermiyor. Xbox gamepad ile sanki direkt konsolda oynuyormuş gibi hissettiriyor.
Mediamarkt çalışanı ile konuşurken o da öyle dedi. Microsoft desteğinden dolayıymış ama PS Dualsense'lerin oyunlara özel tasarımları da hoşuma gidiyor.

Laptop kullanıyorsan kablosuz bağlarsın.
Masaüstü kullanıyorsan Bluetooth adaptörüyle bağlarsın(Type-C var ama saçma olur).
Laptop.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı