Dualsense Bluetooth'a bağlanmıyor

Emrergnc

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Dualsense ile oyun oynayacağım zaman bluetootha her zaman bağlanmıyor, illa ki silip tekrar bağlantı kurmam gerekiyor. Kablolu bağlantıda ise bazı oyunlarda tuşların yeri karışıyor ve FİFA gibi oyunlarda ikişerli ilerliyor sağa sola tıkladığım zaman. Bu double click kronikmiş çoğu kolda galiba. Tavsiyeniz nedir?

Aynı olay bende DualShock v2'de oluyor W11 kullanıyorum fakat Bluetooth'u açınca otomatik bağlanmıyor eşleştirildi yazıyor silip geri ekliyorum cihazı her seferinde yok mudur bunun bir çözümü?

Aynı olay bende DualShock v2'de oluyor W11 kullanıyorum fakat Bluetooth'u açınca otomatik bağlanmıyor eşleştirildi yazıyor silip geri ekliyorum cihazı her seferinde yok mudur bunun bir çözümü?
Ah bi bilsem.

ne yaptıysam olmadı böyle bir saçmalık olamaz, ikinci defa asla bağlanmıyor, ayıgıtı unut diyip tekrar bağlamak gerekiyor ki bu da çok saçma

ne yaptıysam olmadı böyle bir saçmalık olamaz, ikinci defa asla bağlanmıyor, ayıgıtı unut diyip tekrar bağlamak gerekiyor ki bu da çok saçma
Ben şöyle yapıyorum: Cihazı bluetooth ile bağladım bir kere, cihazı kullandım ve kapatacağım zaman bilgisayarın bluetooth sekmesinden bluetooth'u kapatıp tekrar açıyorum. Tekrar kullanacağım zaman PS logosuna ve sağ üstteki sekme butonuydu sanırım ona basılı tutup açtığımda otomatik bağlanıyor. Her kapatacağım zaman bunu yapıyorum.

Merhaba başlık açılalı yıllar olmuş fakat net bir çözüm yazılmamış bugün aynı şey benim de başıma geldi Bluetooth ile bağlanmaya çalıştığımda bağlandı deyip bir anda kol kapanıyor ve Bluetooth ekranında aygıtı kaldırıyor çözümü ise şu şekilde buldum DualSense'nin arkasında ufak bir delik var reset tuşu DualSense'yi açtıktan sonra bağlanmadan iğne yardımı ile o reset tuşuna 3-5 saniye basılı tutun daha sonra tekrar bağlayın ve problem çözülmüş en azından bende işe yaradı iyi oyunlar

Vaay bu konuyu hatirladım dualshocku sattım geçenlerde (((

Sen nasıl bir kralsın dost, eyvallah sorunumu çözdü.

Merhaba. PS 5 DualSense kolu kendi başına sağ sola çekmesi nedeni ile önce cihazdan unutturup arkadan iğne ile sıfırlama işlemi yaptım. Sağlam çalışan 2. kola da aynısını yaptım. Shre ve PS tuşuna bastım mavi ışıklar yanıp sönmeye başladı cihaz tanımadı. Daha sonra kabloyu takmama rağmen cihaz kolları yine tanımadı. USB aygıtı olarak devam gibi bir kutucuk çıkıp kayboldu. İki kol da işlem yapmadığından cihazın içine giremiyorum. Bu sorunu yaşayan var mı? Daha önce forumda bu sorunun aynı yaşayan yazmış fakat cevap veren olmamış internette uzun süre aradım ancak bir çözüm bulan göremedim.

Çözüm için yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…