DualSense çalışmıyor

nrywq4

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba. 2-3 gün önce sorunsuz çalışan DualSense'im artık açılmıyor. Sebebini anlayamadım. Şarja takınca PS tusuna basınca 1-2 sanıye mavi ışık yanıyor. Sonra bağlanıyor. Beyaz ışık yanıyor sonra komple kapanıyor. Neden böyle, çözümü nedir?

Hocam güç dengesizliği olabilir, Mevcut çözüm olarak ise: Reset atmak, 1-2 saat şarj etmek, USB kablolarını değiştirmek(ve de Birden fazla Port'u denemek).

Denedim hiçbiri olmadı, anakart ile ilgili bir problem olabilir mi? Tamiri yaklaşık kaç TL tutar? Bir de Birleşik Arap Emirlikleri'nden alınma kol TR servisi bakar mı?

Denedim hiçbiri olmadı, anakart ile ilgili bir problem olabilir mi? Tamiri yaklaşık kaç TL tutar? Bir de Birleşik Arap Emirlikleri'nden alınma kol TR servisi bakar mı?
Hocam, normalde bunlardan biri kesinlikle işe yarar. Bir de firmware’den controller cihazını güncelleyin, olmaz ise bu sefer Hard Reset atın. Normalde bazı cihazlarda farklı olabilir, ama kendi cihazımdan yola çıkarak söyleyeceğim: Hard reset için, arkadaki L2 düğmesinin yanında küçük bir sıfırlama düğmesi bulunur. Bir ataş veya benzeri bir şey kullanarak düğmeyi 10–15 saniye basılı tutun. ondan sonra ise controller’ı USB ile yeniden bağlayın ve PS düğmesine basın. Bunlardan biri kesin çalışacaktır. Yine olmazsa, 2 saat boyunca şarj etmeyi tekrar deneyin.

Hocam, normalde bunlardan biri kesinlikle işe yarar. Bir de Firmware'den Controller cihazını güncelleyin, olmaz ise bu sefer Hard Reset atın. Normalde bazı cihazlarda farklı olabilir, ama kendi cihazımdan yola çıkarak söyleyeceğim: Hard reset için, arkadaki L2 düğmesinin yanında küçük bir sıfırlama düğmesi bulunur. Bir ataş veya benzeri bir şey kullanarak düğmeyi 10–15 saniye basılı tutun. Ondan sonra ise Controller'ı USB ile yeniden bağlayın ve PS düğmesine basın. Bunlardan biri kesin çalışacaktır. Yine olmazsa, 2 saat boyunca şarj etmeyi tekrar deneyin.

Dediklerinizi yaptım ve yine bana deva olmadı maalesef. 1-2 saniyelik bağlantı kurabiliyor cihaz tuşlarda çalışıyor o sırada ama sonra hemen kapanıyor kablo takmadan zaten hiç açılmıyor bile birden fazla kablo ile de denedim resette attım çok ilginç anlayamıyorum problemi cihazın başınada hiçbir şey gelmedi yeni aldım diye bebek gibi baktım resmen ya.

Şarj olurken yanması gereken turuncu ışıkta yanmıyor bu arada.

Kusura bakmayın hocam, elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım. Bundan sonra bence artık bir tamirciye ya da servise götürün

Ne demek teşekkür ederim asıl ben elinizden geldiğince yardım etmeye çalıştınız zaten. Peki farklı ülkeden alınma cihazları TR kabul ediyor mu o konuda bilginiz var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı