DualSense Edge stick module stok nereden bulunur?

mikeshinoda96

Megapat
Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Selamlar, 2 sene önce DualSense Edge almıştım. Bunu tercih etme sebebim analoglarının değiştirilebilir olması ve malum drift problemlerinden kolayca kurtulabileceğimi düşünmemdi. Aradan 2 sene geçti ve artık kol drift yapmaya başladı. Yeni analog alarak değiştirmek istiyorum ancak hiçbir yerde stok bulamıyorum Türkiye'de. Türkiye'de nereden stok bulabilirim, internetten yurt dışından gönderen bir site var mı veya İzmir - Manisa civarı satan bildiğiniz bir mağaza var mı yardımcı olur musunuz?

1739134245959.png

Yani şimdi piyasasını bilmiyorum ama bu sitede stokta gözüküyor ve indirimli gözüküyor 1499 TL'den 1399 TL'ye düşmüş ama güvenilirliği hakkında bir bilgim yok bu konuda çoğu kişi güvenilir demiş ve mağazası da varmış.

Yani şimdi piyasasını bilmiyorum ama bu sitede stokta gözüküyor ve indirimli gözüküyor 1499 TL'den 1399 TL'ye düşmüş ama güvenilirliği hakkında bir bilgim yok bu konuda çoğu kişi güvenilir demiş ve mağazası da varmış.

Evet ilk görüşte beni de heyecanlandıran bir siteydi. Ancak sadece kötü bir ux tasarımı maalesef, ürün orada da stokta bulunmuyor. Yine de teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı