DualSense ile PC'den FIFA oynayamıyorum

Rasimugurlu

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. DualSense bilgisayarıma bağladım. Oyunda kol gözüküyor ancak sağa sola taraf seçemiyorum ayarlarda da klavye ve mouse seçtiriyor sadece. Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Arkadaşlar selam. DualSense bilgisayarıma bağladım. Oyunda kol gözüküyor ancak sağa sola taraf seçemiyorum ayarlarda da klavye ve mouse seçtiriyor sadece. Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Hangi platform?

Gamepassten deniyorum.Ne fifada ne forzada kullanamadım.

Steam tanıdı ama gamepasste oynayacağım oyun.
Gamepass için DS4Windows veya DSX uygulamasına ihtiyacınız var.

İkisinde denedim sadece.

Dualsense 5 var hocam bende sorun olur mu?
Dualsense 5 diye bir cihaz yoktur. Dualsense diye bir cihaz vardır.
DS4Windows= Dualshock 4 ve Dualsense için hazırlanmış bir PC uygulamasıdır.
DSX= Sadece Dualsense için tasarlanmış tetikleri bile ayarlayabildiğiniz PC uygulamasıdır.
Eğer PC'de Dualsense kullanmak gibi bir amacınız var ise kesinlikle bu iki uygulamadan birine sahip olmalısınız.
DS4Windows ücretsiz
DSX Steam'de 6TL idi en son.

Dualsense 5 diye bir cihaz yoktur. Dualsense diye bir cihaz vardır.
DS4Windows= Dualshock 4 ve Dualsense için hazırlanmış bir PC uygulamasıdır.
DSX= Sadece Dualsense için tasarlanmış tetikleri bile ayarlayabildiğiniz PC uygulamasıdır.
Eğer PC'de Dualsense kullanmak gibi bir amacınız var ise kesinlikle bu iki uygulamadan birine sahip olmalısınız.
DS4Windows ücretsiz
DSX Steam'de 6TL idi en son.
Steamde dualsense destekleyen bir oyun oynayacaksam da gerek var mı?İnternette eğer destek varsa başka birşeye gerek yok gibi yorumlar var.

Steamde dualsense destekleyen bir oyun oynayacaksam da gerek var mı?İnternette eğer destek varsa başka birşeye gerek yok gibi yorumlar var.
Eğer Dualsense destekli bir oyun oynayacaksanız Dualsense'in tüm özelliklerine erişmek için hem Steam Input hem de 3.parti uygulamayı(DSX, DS4Windows) kapatmanız lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı