DualSense kablolu kullanımda PC'de sorun yaşanır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Intel Core i5 12400F (6C/12T) GPU: MSI GEFORCE RTX 2060 VENTUS GP OC 6GB GDDR6 192Bit RAM: GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV DDR4 3200MHz CL16 Motherboard: MSI H610M BOMBER DDR4 3200MHz(OC) SSD: Kioxia 500GB Exceria NVMe M.2 SSD (1700MB R / 1600MB W) PSU: THERMALTAKE TR2 S 650W 80 PLUS Case: MSI MAG FORGE M100R ARGB Monitor: MSI MAG 251RX 240HZ 1MS GtG 10-bit OS: Windows 11 Home SL
Arkadaşlar Teknosa'dan orijinal DualSense sipariş ettim zam gelmeden almak için. PC'de kablolu şekilde kullanacağım bir sorun yaşar mıyım? Ekstra 3. parti program kurmak şart mı? Sadece Steam oyunları mevcut, tüm oyunlar orijinal yani.

Steamde ise hayir, sikinti yasamazsiniz. Ps destegini de aktif etmeyi unutmayin steam ayarlarindan.
Ayrica xbox yerine dualsense almak biraz amelelik oluyor pc’de. O kadar para verip kablolu kullanmanin ne anlami var? Kablosuz olarak ds4 kullanmistim uzun bir sure ve sorunsuzdu ancak sifir almis olsaydim her ne kadar dualsense daha iyi olsa da pc kullaniminda olacagi icin xbox varken tercih etmezdim ki etmedim de.

PC için kullanacaksanız Xbox Controller çok daha iyi ve zahmetsiz.

Eğer 2700 lira gibi bir fiyata aldıysanız çok gereksiz. 1900 lira bandında Xbox Controller almak daha mantıklı.

Hocam Sony Playstation gamepadine olan alışkanlığım çocukluktan geliyor. Xbox koluna alışamayacağımı biliyorum çünkü d-pad çok uzak kalıyor bana. Yılların süregelen alışkanlığı anlayacağınız. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Aynı durumda ve ön yargıdaydım, ama emin olun daha rahat.

Gerçi ben Dualsense kullanmadım ama çıktığından beri PS4 kullanıyorum. PC'ye geçince Xbox Controller aldım ve DS4'ten çok daha rahat olduğunu gördüm. Sadece tuşların şekillerine başta karışık geliyor. Örneğin üçgen yerine Y gibi. 1 hafta sonra alışıyorsunuz.

Kablolu kullanırsanız daha iyi olur bazı özellikleri kablosuz kullanamıyorum. Steam dışı kullanırken program gerekebilir.
Kablolu kullanacağım hocam, teşekkür ediyorum.

Hocam MSI GC30 deneme şansım oldu kablosuz, D-Pad aşağıdaydı çok zorlandım oradan anladım yapamayacağımı o yüzden PS5 DualSense almaya karar verdim.

Son düzenleme:

DualSense diye tabir ettiğiniz sanırım PlayStation 5 Controller'ı bu ve DualShock 4 Controller'ı yani PS4 Controller'ı Steam üzerinde oynanan oyunlar için kablolu ve kablosuz (PC de Bluetooth desteği şart) fark etmeksizin 3.parti program olmadan çalıştırılabilir ve sorunsuz oynanılır. Eğer ki bir sorun olursa DS4 ve DS5 Windows emulatorlerini tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…