DualSense almayı düşünüyorum. Bilgisayarda kullanabilir miyim kablosuz şekilde? Kablosuz kullanımda adaptive trigger olayı kablosuzda çalışıyor mu? Alsam memnun kalır mıyım acaba?
DualSense almayı düşünüyorum. Bilgisayarda kullanabilir miyim kablosuz şekilde? Kablosuz kullanımda adaptive trigger olayı kablosuzda çalışıyor mu? Alsam memnun kalır mıyım acaba?
DualSense alırsam ilerleyen zamanda PS5 ve PS4 almayı düşünüyorum o yüzden DualSense almak mantıklı geldi PS4 de kullanabilir miyim acaba?Oyundan oyuna degisiyor o tetik işleri, DSX ile kablosuz sekilde triggerları adaptif olarak çalıştırabilirsin ama bazı oyunlarda DSX gerekmeden tam uyumlu şekilde çalışabiliyor yani çalışmayanlarda DSX çalışanlarda bir şey yapmana gerek yok.
PS4 de kullanabileceğini düşünüyorum yöntemi vardır.DualSense alırsam ilerleyen zamanda PS5 ve PS4 almayı düşünüyorum o yüzden DualSense almak mantıklı geldi PS4 de kullanabilir miyim acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.