DualSense PC'de kullanılır mı?

Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Eski DS4 cihazlar için yazılım kullanmamız gerekiyordu. Bunda benzer bir durum var mı ya da herhangi bir şekilde çalıştırabiliyor muyuz, öyle sorayım. Ayrıca kablo ile kullanabiliyor muyuz yoksa Xbox kolları gibi pilli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski DS4 cihazlar için yazılım kullanmamız gerekiyordu. Bunda benzer bir durum var mı ya da herhangi bir şekilde çalıştırabiliyor muyuz, öyle sorayım. Ayrıca kablo ile kullanabiliyor muyuz yoksa Xbox kolları gibi pilli mi?

Yazılım kurmanız lazım. Tak çalıştır isterseniz Xbox'ya da diğer markalara yönelin. Kablolu diye biliyorum ben.

Ben herhangi bir yazılım kullanmadan Steam'de dualsense yi kullanabiliyorum.
Çoğunlukla F1 2020 için ve ETS 2 için kullanıyorum.
Steam dualsense yi destekliyor kısaca.

Yazılım kurmanız lazım. Tak çalıştır isterseniz Xbox'ya da diğer markalara yönelin. Kablolu diye biliyorum ben.

Xbox'ı pil ve pil şarj cihazı masrafları sebebiyle istemiyorum. Kablolu olduğundan eminsiniz değil mi? İzlediğim bir videoda pil ömründen bahsediyorlardı, bataryadan bahsettiler sanırım.

Ben herhangi bir yazılım kullanmadan Steam'de dualsense yi kullanabiliyorum.
Çoğunlukla F1 2020 için ve ETS 2 için kullanıyorum.
Steam dualsense yi destekliyor kısaca.
FIFA 21 için alıyorum ama Origin üzerinden bağlanılıyor. Steam'den satın aldım ama EA oyunu olduğu için Origin açmak zorunda. Yine de yazılıma ihtiyaç duyar mıyım?

Xbox'ı pil ve pil şarj cihazı masrafları sebebiyle istemiyorum. Kablolu olduğundan eminsiniz değil mi? İzlediğim bir videoda pil ömründen bahsediyorlardı, bataryadan bahsettiler sanırım.

Kablolu Xbox kolları da var onlara da bakabilirsiniz. Ben kablolu Xbox 360 gamepad kullanıyorum mesela.

Kablolu Xbox kolları da var onlara da bakabilirsiniz. Ben kablolu Xbox 360 gamepad kullanıyorum mesela.

Yok hocam gerek yok sene sonunda PS5 alacağım için sene sonuna kadar da PC'de kullanmış olacağım. Sonra al sat uğraşmaya gerek yok. Şimdi o zaman benim batarya ya da pil almama gerek yok o zaman? Kabloyu tak çalıştır yapacağım doğru mudur?

Yok hocam gerek yok sene sonunda PS5 alacağım için sene sonuna kadar da PC'de kullanmış olacağım. Sonra al sat uğraşmaya gerek yok. Şimdi o zaman benim batarya ya da pil almama gerek yok o zaman? Kabloyu tak çalıştır yapacağım doğru mudur?

Xbox kollarını kastediyorsanız aynen öyle hocam. Takın ve keyfinize bakın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı