Herkese selam, yarın DualSense alacağım. Oyunları hepimizin aşina olduğu ve bildiği siteden indiriyorum bu siteden indirdiğim oyunları (destekleyen oyunlar) kablosuz bir şekilde tüm özelliklerini kullanabilir miyim? Bluetooth dongle cihazım var.
Biliyorum örnek verdiğim oyun mesela Marvel Spider-Man miles Morales bu oyunu pc ye indirip bluetooth dongle cihazımla hoparlör sesi haptic Geri Bildirim adaptive triger gibi özellikleri kullanabilir miyim? Bendeki Oyunun ayarlar menüsünde Dual Sense için ayrı bir bölüm var o özellikleri açıp kapatabildiğim. Ancak dediğim gibi malum siteden indirdim yani Steam kontrolcü desteği vesaire olmadan bunları yapabilir miyim veya dualsense ayarı olan herhangi başka bir oyundaHer oyunda her ozellik calismiyor
Arkadaş da onu söylüyor işte her oyunun farklıBiliyorum örnek verdiğim oyun mesela Marvel Spider-Man miles Morales bu oyunu pc ye indirip bluetooth dongle cihazımla hoparlör sesi haptic Geri Bildirim adaptive triger gibi özellikleri kullanabilir miyim? Bendeki Oyunun ayarlar menüsünde Dual Sense için ayrı bir bölüm var o özellikleri açıp kapatabildiğim. Ancak dediğim gibi malum siteden indirdim yani Steam kontrolcü desteği vesaire olmadan bunları yapabilir miyim veya dualsense ayarı olan herhangi başka bir oyunda
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.