DualSense PC'ye bağlanmıyor

Arkadaşlar DualSense'i PC'ye bağlayıp rahatça oynuyordum ama sağ yön tuşu MW3'te çalışmıyordu ayar yapılması gerekiyordu muhtemelen. Ben aygıtı sil yaptım PC'den ve PC'yi kapatıp kolu şarja taktım. 2 saat sonra açtım PC'yi DSX uygulaması DualSense'i kabloyla bağlamayınca görmüyordu kabloyu çıkarıp DualSense'in sol ustteki tuş ve PS logosuna basınca ışıkları geliyo ama oynanmıyordu ve DualSense Wireless Controller kurulumu hazır bildirimi geliyor ayarlara gittim ama cihazla eşle deyince kolun ışığı gidiyor ve hala çalışmıyor kol. Kolu yeni aldım bu arada ne yapmam lazım sizce?

Son düzenleme:
Merhaba. PS 5 DualSense kolu kendi başına sağ sola çekmesi nedeni ile önce cihazdan unutturup arkadan iğne ile sıfırlama işlemi yaptım. Sağlam çalışan 2. kola da aynısını yaptım. Shre ve PS tuşuna bastım mavi ışıklar yanıp sönmeye başladı cihaz tanımadı. Daha sonra kabloyu takmama rağmen cihaz kolları yine tanımadı. USB aygıtı olarak devam gibi bir kutucuk çıkıp kayboldu. İki kol da işlem yapmadığından cihazın içine giremiyorum. Bu sorunu yaşayan var mı? Daha önce forumda bu sorunun aynı yaşayan yazmış fakat cevap veren olmamış internette uzun süre aradım ancak bir çözüm bulan göremedim.

Çözüm için yardımcı olursanız sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı