DualSense şarj olmuyor

Normal PlayStation i var ise PS tuşuna basınca çıkan menudede gözüküyor
PC den bağlanıyorum PS yok

Normal kablo ile bağladığınızda şarj ediyorsa kolun şarj soketinde sıkıntı olabilir. Ya da kolu, öteki kolu şarj ettiğiniz yere koyup deneyebilir misiniz? Belki şarj standınızda arıza olabilir.
kablo ile sarj etmiyorum sadece sarj istasyonum var

Son düzenleme:
Normal kablo ile bağladığınızda şarj ediyorsa kolun şarj soketinde sıkıntı olabilir. Ya da kolu, öteki kolu şarj ettiğiniz yere koyup deneyebilir misiniz? Belki şarj standınızda arıza olabilir.
Arkadaşın dediği gibi şarjı dolu olabilir. Steam'de DSX adında bir uygulama vardı. Onu indirdiğimiz zaman şarjı görünüyordu. Kontrol edebilir misiniz?
DSX ücretli olduğu için şuan kullanamıyorum

Sarjina bakın doluysa böyle oluyor
sarjı olmadığı zaman mavi ışık tekrardan DualSense i açtığımda fazla sürmeden kapanıyor

Kablo ile şarj etmiyorum sadece şarj istasyonum var.

DSX ücretli olduğu için şu an kullanamıyorum.

Şu an iki teorim var;
Birincisi, kolunuzun şarj soketi bozulmuş olabilir.
İkincisi, şarj istasyonunda kolu taktığınız soket bozulmuş olabilir.

Şarjının boş olduğunu söylüyorsunuz. O yüzden kolun şarjının dolu olduğunu varsaymıyorum.

DSX ücretli olduğu için şuan kullanamıyorum

sarjı olmadığı zaman mavi ışık tekrardan DualSense i açtığımda fazla sürmeden kapanıyor
O zaman garantiye vermek lazım gibi yoksa şarjı en sona kadar götürür azalınca uyarı verir(Ps5 için

kolların yerini değiştirdim sarj olmayan kol sarj olan kolun tarafına taktığımda yine sarj olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı