DualSense sisteme bağlanıyor ama çalışmıyor

Erkan Skywalker

Hectopat
Makaleler
5
Yer
Eskişehir/Türkiye
Merhabalar, bugün çok tuhaf bir olay yaşıyorum. Gerçekten uzun zamandır bu kadar anlamadığım az olay olmuştur. Aylardır DualSense kullanan biriyim ve hiçbir sıkıntı yaşamamıştım şu ana kadar. Witcher 3 oynamak için her zamanki taktığım USB girişine her zamanki kullandığım şarj kablosuyla Dualsense'i bağladım fakat ne göreyim ki çalışmıyor. Dualsense'in ışığı yanıyor şarj oluyor, DS4 Windows'tan Xbox gamepad olarak emüle edebiliyorum, fakat hiçbir şekilde ne Steam görüyor ne oyun görüyor hatta Playstation'ın kendi uygulaması dahi görmüyor. USB girişinde veya kabloda bir sıkıntı olsa cihaz şarj da olmaz veya Xbox olarak emüle de edemem. Yine de denemek için başka USB girişine taktım ve Windows'tan "dıdıt" bağlanma sesi geldi ve bir baktım hem şarj oluyor hem bilgisayar görüyor. Bu sayede kabloda, kolda, bilgisayarda herhangi bir sorun olmadığını kendimce kanıtladım. Fakat yine bir baktım, artık Bluetooth da görmüyor. Aynı şekilde Dualsense'in LED'i yanıyor, fakat bilgisayarda hiçbir hareketlenme yok. Sadece Bluetooth bağlı gösteriyor onun dışında herhangi bir uygulama görmüyor Dualsense'i. Şimdiye kadar ne böyle bir sorunla karşılaştım ne de karşılaşanı duydum. Sizce ne yapmam lazım? Gerçekten çok çaresiz kaldım, kolu sadece belli bir USB girişe bağlayarak kablolu oynayabiliyorum artık. Eski haline nasıl getirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı