DualSense ve DualShock 4 varken Xbox Controller alınır mı?

Makaleler
2
Daha fazla  
DualSense ve DualShock 4 varken Xbox Controller alınır mı? Elimde biraz bütçem var PC kullanıcısıyım sizce almaya değer mi?

DualSense 2 ay önce aldım ve DualShock 4 şu an elimi sürmüyorum o kadar rahat bir Controller acaba Xbox Controller kullanımı nasıldır diye merak ediyorum.

DualSense ve DualShock 4 varken Xbox Controller alınır mı? Elimde biraz bütçem var PC kullanıcısıyım sizce almaya değer mi?

DualSense 2 ay önce aldım ve DualShock 4 şu an elimi sürmüyorum o kadar rahat bir Controller acaba Xbox Controller kullanımı nasıldır diye merak ediyorum.

DualSense kullanıcısı olarak Xbox denemiştim ancak çok küçük ve dandik gibi gelmişti nedense.

Alınır, pc için kullanılacaksa alınması da iyi olur. Misal ben pc için PS5 kolu aldım. Çoğu oyun bu kontrolleri saf olarak desteklemiyor. DS4Windows ya da Steam'de oynamam gerekiyor oyunu. Hal böyle olunca, iconlarda gözükmüyor. Çoğu oyunda XBOX iconları gözüküyor. Bunun önüne modlarla vb geçebiliyorsun eğer bahsedilen oyunda destek varsa.
Last of Us, God of war tarzı oyunlarda hiçbir sıkıntı yaşamadım bu arada. Titreşiminden tut her şeyi çalıştı kolun.

Bence ergonomi PS kollarına göre daha güzel ve PC ile tam uyumu var.

Bence ergonomi PS kollarına göre daha güzel ve PC ile tam uyumu var.

Kesinlikle katılıyorum. Benim evde Xbox Series S var, peder için almıştım 2 yıl önce. PS5 koluyla karşılaştırdığım zaman elime daha iyi oturuyor, ek olarak FIFA vb oynarken daha kolay oluyor.
Fakat şöyle bir şey var, yıllardır PS kolu kullandığım için alışamadım, bundan dolayı şu an PS kolu kullanıyorum.🤣

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı