DualSense vs ROG Raikiri kablolu vs Wolverine V2 Chroma

Sorun yok hocam ben kargo gelince almazsanız tartarım sürekli gamepad deniyorum. Hatta geçenlerde MSI gc30v2 almıştım 1 haftadır onu test ediyorum.

Sorun yok hocam ben kargo gelince almazsanız tartarım sürekli gamepad deniyorum. Hatta geçenlerde MSI GC30V2 almıştım 1 haftadır onu test ediyorum.

Teşekkür ederim tekrardan.
MSI nasıl peki hocam o fiyata değer mi?

1700-1750TL olursa indirmde alınır üstü vermezdim fiyatına göre pahalı denemek için indirimde 1800'e aldım bende.
Anladım hocam.
Umarım ben alana kadar stok kalır.
Beyaz kollar sararma,çıkmayan iz,leke gibi şeylere sahip oluyor mu ?

Anladım hocam.
Umarım ben alana kadar stok kalır.
Beyaz kollar sararma,çıkmayan iz,leke gibi şeylere sahip oluyor mu ?
Öyle birşey olacağını düşünmüyorum. Paso cipsli eller ile oyun oynamanız lazım onun için.

Hocam bu linkten satın alma seçenekleri deyip alıyorum değil mi? Daha önce Amazon'dan alışveriş yapmadım.

Hocam bu linkten satın alma seçenekleri deyip alıyorum değil mi? Daha önce Amazon'dan alışveriş yapmadım.
Evet satın alma seçeneklerinden sepete ekleyip alabilirsiniz. Size vergi ile beraber tüm ücreti çıkarıyor adres TC girip ücreti ödeyince hiçbir sorun olmadan adresinize geliyor ürün.

Evet satın alma seçeneklerinden sepete ekleyip alabilirsiniz. Size vergi ile beraber tüm ücreti çıkarıyor adres T.C. girip ücreti ödeyince hiçbir sorun olmadan adresinize geliyor ürün.

Anladım hocam tekrar teşekkür ederim.

İfadeler: DMN
Şu zaman kadar çok gamepad kullandım ama hiçbiri Sony veya Microsoft'un kolları kadar kaliteli değildi. Hangi marka olursa olsun bu ikisinin kalitesine ulaşamıyorlar.

Şu zaman kadar çok gamepad kullandım ama hiçbiri Sony veya Microsoft'un kolları kadar kaliteli değildi. Hangi marka olursa olsun bu ikisinin kalitesine ulaşamıyorlar.

Özellikle en büyük artıları garantileri olması.

Hocam biraz daha araştırma yaptım ve Gulikit'ten biraz soğudum gibi çünkü zamanında mekanik buton şeklinde pazarlamışlar ama gamepad aslında membrane butonlara sahip ve input laglara da sahipmiş çoğu kişi 1000Hz olmasına rağmen testlerde düşük ms görünse de input laglın olduğunu söylemiş ve paylaşmış linki bırakıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@DMN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…