DualSense vs ROG Raikiri kablolu vs Wolverine V2 Chroma

Anladım hocam teşekkür ederim her şey için biraz beklemem gerekecek almam için eğer sizin kargo süresine sarkarsa ki sarkabilir çünkü öğrenciyim ve bütçe yönetimi vs. tekrardan sizi rahatsız edebilirim eğer sorun yoksa.
Sorun yok hocam ben kargo gelince almazsanız tartarım sürekli gamepad deniyorum. Hatta geçenlerde MSI gc30v2 almıştım 1 haftadır onu test ediyorum.
 
Hocam bu linkten satın alma seçenekleri deyip alıyorum değil mi? Daha önce Amazon'dan alışveriş yapmadım.
Evet satın alma seçeneklerinden sepete ekleyip alabilirsiniz. Size vergi ile beraber tüm ücreti çıkarıyor adres TC girip ücreti ödeyince hiçbir sorun olmadan adresinize geliyor ürün.
 
Şu zaman kadar çok gamepad kullandım ama hiçbiri Sony veya Microsoft'un kolları kadar kaliteli değildi. Hangi marka olursa olsun bu ikisinin kalitesine ulaşamıyorlar.
 
Şu zaman kadar çok gamepad kullandım ama hiçbiri Sony veya Microsoft'un kolları kadar kaliteli değildi. Hangi marka olursa olsun bu ikisinin kalitesine ulaşamıyorlar.

Özellikle en büyük artıları garantileri olması.


O bütçeye kablolu bir şey aramayın. Gulikit gayet kaliteli bir marka. Hall effect analogları. PC-Switch - Android desteği - kilitlenebilir trigger özelliği ve backbuttonları ile beraber fiyatına göre mükemmel bir gamepad.

Hocam biraz daha araştırma yaptım ve Gulikit'ten biraz soğudum gibi çünkü zamanında mekanik buton şeklinde pazarlamışlar ama gamepad aslında membrane butonlara sahip ve input laglara da sahipmiş çoğu kişi 1000Hz olmasına rağmen testlerde düşük ms görünse de input laglın olduğunu söylemiş ve paylaşmış linki bırakıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@DMN
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı