DualSense'de drift yapılabiliyor mu?

BarışBskn

Centipat
Katılım
16 Ocak 2023
Mesajlar
323
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar herkese selam DualSense alacağım ama korktuğum bir konu var. Başlıkta da gördüğünüz gibi drift sorunu var mıdır? Başıma gelir mi? Xbox önermeyin bizzat kullanmaktayım 15 gün önce aldım ve dün sabah ikinci kere servise yolladım şanssızım biraz. Yollama sebebim ise Bluetooth tuşunda sıkıntı vardı ilk. İkincisi ise maalesef a tuşu basılı kalıyordu. Basılı kalması sanırım Xbox'da kronik bir sorun yaşayan daha önce varmış. Extra olarak da DualSense ve Xbox 9.nesil gamepad dışında ne önerirsiniz?
 
Yani ilk partilerdeki DualSense'lere göre ciddi derece drift sorunu azalsa da halen çıkabiliyor. Bu zaten sıfır olmaz 10 sene boyunca üretilen DualShock 4'lerde bile çıkabiliyordu son serilerde. Garantili alırsanız kafa rahat olur.

Teşekkür ederim.

Garantili alın sıfır olarak geri yolluyolar drift sorunu olursa.

Teşekkür ederim öyle yapacağım

Bu bilgi kesin mi resmş garantili yok malum ithakatöı garantili aldım. Onlarda da oluyor mu?

V2 serisini öneriyorlar yok denecek kadar azmış.
 

Acunticarete gelen bir yorum. Mart ayında girilmiş "Satıcı ürüne Sony Türkiye garantili demiş ancak gelen kutunun üzerine kendileri bir sticker yaparak orijinal olduğunu göstermişler. Ürün sağlam çalışıyor. Kutu daha önce açılmış ve hasarlıydı. Ben sorun görmedim. Ama satıcının Sony Eurasia Garantili ürün satmadığını bilerek alın derim." bayağı detaylı araştırdım almadan önce Eurasia yazsa bile çoğu satıcı ithalatçı garantili gönderiyor. Artık Eurasia bulmak çok zor bulunsa bile elde kalan bdm20 bDM10LARDır.
 
Eurasia artık gelmiyor.

En son sürümü aldım bakalım bdm40 olanı umarım sorun yaşamam.

Gamepad gelince fikirlerinizi beyan edebilir misiniz? Bir de nereden aldınız?

Acunticarete gelen bir yorum. Mart ayında girilmiş "satıcı ürüne Sony Türkiye garantili demiş ancak gelen kutunun üzerine kendileri bir sticker yaparak orijinal olduğunu göstermişler. Ürün sağlam çalışıyor. Kutu daha önce açılmış ve hasarlıydı. Ben sorun görmedim. Ama satıcının Sony Eurasia garantili ürün satmadığını bilerek alın derim." bayağı detaylı araştırdım almadan önce Eurasia yazsa bile çoğu satıcı ithalatçı garantili gönderiyor. Artık Eurasia bulmak çok zor bulunsa bile elde kalan bdm20 bDM10LARDır.

Bende bayağı araştırdım ve alacağım yeri hala bulamadım pasajdan alacağım sanırım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı