DualSense'i bilgisayarda kablolu kullanmak zararlı mı?

arkadaşım şarj dolduktan sonra kablolu kullanımın bataryayı şişireceğini ve ömrünü kısaltacağını söyledi ondan dolayı soruyorum sen hep kabloyla mı kullandın ?
Neden böyle bir şey olsun? Şarj doluyken akımı kesiyordur. Bir riski olsa zaten Sony, PC’de kullanmayın derdi. Ya da bir uyarı/talimat yayınlardı. Sony, oyunlarını PC’ye de çıkartıyor. Dualsense Edge için yazılım bile çıkardı PC’ye. O yüzden sorun olmaz

arkadaşım şarj dolduktan sonra kablolu kullanımın bataryayı şişireceğini ve ömrünü kısaltacağını söyledi ondan dolayı soruyorum sen hep kabloyla mı kullandın ?
Anakartımda Bluetooth olmadığı için full kablolu kullandım. Yüksek ihtimal şarj olduktan sonra akımı kesiyordur ama burda kolun kalitesi önemli. Orijinal kolda sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum

Anakartımda Bluetooth olmadığı için full kablolu kullandım. Yüksek ihtimal şarj olduktan sonra akımı kesiyordur ama burda kolun kalitesi önemli. Orijinal kolda sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum
Ayrıca hocam sürekli kablolu kullandığınızı söylüyorsunuz. Bu durumda batarya zayıflasa bile size etkisi olmaz

Hayır 3 senedir orijinal kolu PC'mde kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok.

Hocam merhaba ben de PC için aldım bu kolu ancak adaptive triggerı oynadığım oyunlarda denk gelemedim haptic feedbacki de anlatıldığı gibi efsane hissedemedim hani bir titreşim var ama çok da bir olayı yok normal titreme gibi. Siz bir ayar vs önerir misiniz uzun kullanan biri olarak ya da ne bileyim şu oyunda çok fark yaratıyor onu dene anlarsın dediğiniz bir oyun var mı? Spider-Man ve GoW oynadım dediğim gibi titreşimler çok etkileyici değil ve adaptive triggera pek denk gelmedim. Kablolu oynuyorum bu arada o konuda sıkıntı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı