DualShock 3 için kablo önerisi

Headlake

Hectopat
Daha fazla  
DualShock 3 için bir kablo arıyorum fakat fiyatlar çok değişkenlik gösteriyor. 25-30 TL civarına birkaç tane buldum fakat kimisi datayı düzgün göndermiyor, kimisi kısa geliyor, kimisi hemen bozuluyor gibi yorumlarla karşılaştım. Eğer uygun fiyatlı bir şey önerirseniz 2 tane alacağım.

Ayrıca bir sorum daha var. Bluetooth adaptörü alıp kablosuz bağlarsam bilgisayarın Bluetooth özelliği gider mi? Önceden laptopta denemiştim ve scp driver kurulumunu yaptıktan sonra Bluetooth kullanılamaz hale gelmişti. Aygıt yöneticisine bakınca da hiçbir şekilde Bluetooth özelliğini göremiyordum. Tekrardan öyle bir sorunla karşılaşır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam V3 diye biliyorum çok kaliteli bulamazsınız Micro olsaydı metal kablolar var.

Hocam V3 diye biliyorum çok kaliteli bulamazsınız Micro olsaydı metal kablolar var.
Yok zaten aşırı kaliteli bir şey aramıyorum ama en azından 1 sene götürecek bir kablo olsa güzel olur. Bazıları 1 hafta geçmeden bozuldu yazmış. Data transferinde de bazıları sürekli kopukluk yaşıyormuş. Kısacası başımı ağrıtmayacak bir kablo arıyorum. Kablosuz bağlamayı da düşündüm fakat yukarıda yazdığım gibi bir sorun oluşur mu bir bilginiz var mıdır?

Yok zaten aşırı kaliteli bir şey aramıyorum ama en azından 1 sene götürecek bir kablo olsa güzel olur. Bazıları 1 hafta geçmeden bozuldu yazmış. Data transferinde de bazıları sürekli kopukluk yaşıyormuş. Kısacası başımı ağrıtmayacak bir kablo arıyorum. Kablosuz bağlamayı da düşündüm fakat yukarıda yazdığım gibi bir sorun oluşur mu bir bilginiz var mıdır?

Hocam bende var bir tane 3 yıldır devam ediyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı