Rehber Dualshock 3 nasıl kablosuz kullanılır?

Sayende bir şeyi fark ettim ki şu an bilgisayarda Bluetooth 5.0 USB Dongle olmasına rağmen Bluetooth algılanmıyor, aygıt yöneticisinde Bluetooth yok.
Driver'ı kurunca Bluetooth'u göremiyor zaten bilgisayar.

Mesela bak, BT'ye bağlı ama işlem penceresinde BT aygıtı yok. Ayrıca Aygıt Yöneticisinde de yok.

Bluetooth Radio'ya sağ tık deyip sürücüyü güncelleştir dedim, Bluetooth Radio kısmı gitti ve Bluetooth bilgisayarıma geldi. Ek olarak kabloyu takıp libusbK kısmına bakınca PS3 GamePad bölümü geliyor, kablolu bir şekilde oynayabiliyorum. @246941'nun söylediği yöntem işe yaramadı. Madem kablosuz oynayamıyorum, bari Bluetooth olsun bilgisayarımda. Neyse teşekkür ederim yardımlarınız için

Öncelikle Merhaba,
ben Hasan Technopat youtube kanalı takipçisiyim ama forumda yeniyim
2 adet Dualshock ürünüm var amacım laptopumda kablosuz bir şekilde oynamak.
3 günlük ve saatlerce süren araştırmamda yerli yabancı tüm kaynaklardan faydalandım
laptopumun bluetoothu olmasına rağmen 1 tanede Hadron USB Bluetooth dongle aldım ve onunla da denedim. Kullanmadıgım SCP toolkit sürümü kalmadı ve ne yaptıysam kablosuz çalıştıramadım kablolu gayet akıcı bir şekilde çalışıyor.

Sorunum şu Scp Monitor dan baktıgımda Bluetooth da kollardan kurulmuş bir biçimde gözüyor yani Host kısmında rakamlar harfler falan var hatta dongle'ı çıkarınca host kısmı reserved yazıyor. ve aygıt yöneticisinden kontol ettiğimde bluetooth kaybolmuş ve sizde yazdıgı gibi usb kısmında gözüküyor dongle modeli yani bluetooth u düzgün kurdugumu düşünüyorum ve tüm adımları defalarca tekrarladım doğru yaptığıma eminim fakat usb kablosunu gamepadden ayırıp PS tuşuna bastıgım zaman 4 ışık birden 5-6 defa yanıp yanıp sönüyor ve en sonunda tamamen sönüyor. Sizce sorunum ne olabilir veya neyi yanlış yapıyorum?

(Kollardan birisi orijinal Daulshock 3 ve kablosu)
(Diğeri ise Hadron marka bi kablosuz ps3 kolu)
araştırmalarımda insanlar bimden aldıkları kolları bile çalıştırmış ama ben ne orijinali ne de sahte kolu çalıştırabildim.

Maalesef fikrim yok

Hocam merhabalar. Kolu bağlıyorum ve ilk yaptığım zaman bluetooth a bağlanıyor ve bilgisayarı kapatıp açtığım zaman tekrardan bağlanmıyor bunu nasıl düzeltebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…