DualShock 3 PS4'e bağlanır mı?

Crabx

Centipat
Daha fazla  
İnternette bunun hakkında bir şeyler görmüşdtüm PS3 kolunu USB ile takıp çalıştırabiliyordu bu gerçek mi?

Hayır, bağlayamazsın. Senin gördüğün ds4’ü ps3’e bağlamadır. Ds4, ps3’te düzgün çalışmıyor bu arada.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ağzımı bana bozduracaksın. Madem denilene inanmayacaksın sorma, yap o zaman. Video kurmaca kardeşim.

Montaj inanmayın. Ancak DS4 ve DS5'i Bluetooth yardımı ile bağlayabilirsiniz. Titreşim ve PS tuşu dışında diğer tuşlar çalışıyor. Ve gayet güzel.

Anladım. Peki PlayStation remote Play'i yükleyip PS3 kolunuda Bluetooth'la telefona bağlasam?
Hayır, bağlayamazsınız. Remote Play'de sadece görünüyü aktarıyorsunuz, sanal bir makine yok. Yani her halükarda kol ps4'e bağlı olmak zorunda. O nedenle ds3'ü ps4'te kullanamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı