Dualshock 3 vs Dualshock 4

Makaleler
5
DS3 veya 4 olmayı düşünüyorum fakat aklıma takılan iki şey var.
  • Aralarındaki fark tam olarak nedir? Titreşim gibi özellik farkları mı var?
  • Aralarındaki fiyat farkı, performans farkına değer mi?
"Alabilirsen DS4, alamazsan DS3 al." demenizi istemiyorum. Bunu ben de biliyorum, bilmek istediğim yukarıda sorduklarım.

Teşekkürler. :)

Son düzenleme:
Başlıkta yanlışlık olmuş galiba. 😀

Yani DS4 fiyatlaru ucmustu en son. Ben DS4 kullanıcısıyim, zamanında 200 TL idi. O zaman almıştım. Şu an için fiyat farkına değer mi, emin değilim. İkisi de hemen hemen aynı joystick. Ds3 fiyatları nedir?

indir.png (!) Gülelim diye.

Başlıkta yanlışlık olmuş galiba. 😀

Yani DS4 fiyatlaru ucmustu en son. Ben DS4 kullanıcısıyim, zamanında 200 TL idi. O zaman almıştım. Şu an için fiyat farkına değer mi, emin değilim. İkisi de hemen hemen aynı joystick. Ds3 fiyatları nedir?
Evet, başlık yanlış oldu. Kusura bakmayın.

DS3 88, DS4 220 TL.

DS4 alma DS4 de kullandım DS3 de fakat bana kalsa DS4 daha hoş ama DS3 çok çok daha ucuz istersen Logitech bakabilirsin ama DS3 kötü değil.
Hocam yalan o DS4.bende kanıp aldım 1yıl önce ama şarj dışında çalışmıyor PS cilere bakın sahibinden de orada satıyorlar oraya bak ucuza orijinal bulursun.

Yenilenmiş kol sıkıntısı çıkabilir orijinal ama inanmıyorum içinden bir şeyi kırılmış olabilir ne de olsa yenilenmiş ürün.
Yenilenmiş ürün ne oluyor? Kafam çok karıştı ya. Ayrıca aşağıdaki linkte her rengi 220 TL'ye satılıyor fakat Akakçe'den baktığımda görülmüyor.

Bir de, bu linkin yorumlarında "Sony gibi olmasa da işimizi görüyor." demiş biri. Nasıl yani? Bunu da anlamadım.

Yenilenmiş ürün ne oluyor? Kafam çok karıştı ya. Ayrıca aşağıdaki linkte her rengi 220 TL'ye satılıyor fakat Akakçe'den baktığımda görülmüyor.

Bir de, bu linkin yorumlarında "Sony gibi olmasa da işimizi görüyor." demiş biri. Nasıl yani? Bunu da anlamadım.

Hatalı ürünün tamir edilmişi yenilenmiş üründür.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı