Yani DS4 fiyatlaru ucmustu en son. Ben DS4 kullanıcısıyim, zamanında 200 TL idi. O zaman almıştım. Şu an için fiyat farkına değer mi, emin değilim. İkisi de hemen hemen aynı joystick. Ds3 fiyatları nedir?
Yani DS4 fiyatlaru ucmustu en son. Ben DS4 kullanıcısıyim, zamanında 200 TL idi. O zaman almıştım. Şu an için fiyat farkına değer mi, emin değilim. İkisi de hemen hemen aynı joystick. Ds3 fiyatları nedir?
En ucuz Sony DualShock 4 V2 ZCT2 Kablosuz PS4 Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sony DualShock 4 V2 ZCT2 Kablosuz PS4 Oyun Kolu özelliklerini incele, 429,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Sony DualShock 3 Kablosuz PS3 Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sony DualShock 3 Kablosuz PS3 Oyun Kolu özelliklerini incele, 249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
DS4 alma DS4 de kullandım DS3 de fakat bana kalsa DS4 daha hoş ama DS3 çok çok daha ucuz istersen Logitech bakabilirsin ama DS3 kötü değil.
Hocam yalan o DS4.bende kanıp aldım 1yıl önce ama şarj dışında çalışmıyor PS cilere bakın sahibinden de orada satıyorlar oraya bak ucuza orijinal bulursun.