Çözüldü Dualshock 3'ü kablosuz kullanmak için BT Dongle

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm

Bunu indiriyorsun, sonra açıp kuruyorsun. Sonra aşağıda açtığım şekilde bir yer geliyor.
Buradan Install Bluetooth driver, Install Dualshock 3 drive ve Force Drive Installation kutucuklarını işaretliyorsun. Ardından Choose Bluetooth dongles to install kısmından aldığı dongle'ı, DS3 kısmından Sony Dualshock 3 tarzı bir yazı var onu işaretliyorsun. Akabinde Install tuşuna basıyorsun ve yüklenmiş oluyor. Yükleme tamamlandı şeklinde ibare geldikten sonra ScpToolKitMonitor'ü açıyorsun ve cihazı bir kez takıp çıkarıyorsun.

Bu kadar.

Ek olarak bunları yaparken cihazının kabloyla bağlı olmuş olması lazım.
Benim sorum şu 2 tane kulalık beğendim ama hangisini alacağımdan kararsız kaldım Arctic P604 ve Haylou T15 bu ikisi arasındaki farklar ne peki? Kusura bakmayın konunun yönünü değiştirdim ama şimdi karar verip alacağım.
Bu konuya bütçe, kullanım amacı ve istek belirtirseniz sadece yardımcı olabilirim. Ayrı konu açmanız en sağlıklısı.

Bu dongle'ı altı ay önce aldım sıkıntısız kullanıyorum. 6-7 saat DS3 ile oyun oynuyorum hiç tutukluk yapmadı tavsiye edebilirim.

Bu dongle'ı altı ay önce aldım sıkıntısız kullanıyorum. 6-7 saat DS3 ile oyun oynuyorum hiç tutukluk yapmadı tavsiye edebilirim.
Reis, sen DS3'ü kablosuz olarak nasıl bağladın? Varsa eğer rehberini atabilir misin? Yoksa da nasıl yapıldığını anlatabilir misin?

Bunu indiriyorsun, sonra açıp kuruyorsun. Sonra aşağıda açtığım şekilde bir yer geliyor.
Buradan Install Bluetooth driver, Install Dualshock 3 drive ve Force Drive Installation kutucuklarını işaretliyorsun. Ardından Choose Bluetooth dongles to install kısmından aldığı dongle'ı, DS3 kısmından Sony Dualshock 3 tarzı bir yazı var onu işaretliyorsun. Akabinde Install tuşuna basıyorsun ve yüklenmiş oluyor. Yükleme tamamlandı şeklinde ibare geldikten sonra ScpToolKitMonitor'ü açıyorsun ve cihazı bir kez takıp çıkarıyorsun.

Bu kadar.

Dosya Ekleri

• 1605180689221.png
    1605180689221.png
    103,6 KB · Görüntüleme: 65
Çözüm

Bu kadar.

Çok teşekkür ederim 😍

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı