DualShock 3'ü kablosuz olarak bilgisayara bağlamak

Katılım
5 Haziran 2018
Mesajlar
249
Çözümler
2
Yer
Kuşadası
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu an elimde bir DualShock 3 bilgisayara kablo ile bağlanmış durumda. Bu kolu SCP ile bağladım ancak aslında niyetim Bluetooth ile bağlamaktı ancak şöyle bir sorunla karşılaştım. Bluetooth adaptörümün DualShock 3 ile uyumlu olmaması. Bu sorun karşısında birçok araştırma yaptım, birçok video izledim ve forumlarda gezdim ancak hiçbiri benim sorunuma çözüm olmadı. SCP monitör uygulamasında Host Address: Disconnect yazıyordu ve bu da Bluetooth sunucusunu çalıştıramadığının kanıtı. Çözüm önerileriniz var ise bekliyorum. Ürün tavsiye etmeyiniz param olsa onları alırdım.

@MisakiTaro bir konuda BT Dongle önerdiğini gördüm bana yardımcı olabilir misin ?​

 
Son düzenleme:
Hala çözemediysen, etkini görmemişim. Konu ararken tesadüf eseri gördüm bunu.

Bu hatanın kalıcı bir çözümü yok fakat uyumluluk ile ilgili değil, aygıt yöneticisinden Bluetooth cihazını devre dışı bırakıp tekrar aktif ederseniz sorununuz çözülür.
 
Eğer kablosuz klavye ve mouse dongle destekliyorsa kablosuz bağlanabiliyor benim kullandığım dongle birden fazla kablosuz ürün bağlama özelliğine sahip olduğu için bağlamayı başardım 3 tane bağlama hakkı var 3. sıraya gamepad bağladım ama şöyle bir sorun oluştu önceden takılı olan USB yuvasında klavye ya da mouse çalışmıyor ama herhangi birinde deneyince hepsini de çalıştırmayı başardım.
 

Dosya Ekleri

  • logitech dongle.jpg
    logitech dongle.jpg
    15,5 KB · Görüntüleme: 24

Yeni konular

Geri
Yukarı