DualShock 4 bilgisayara bağlanmıyor

CokGizliUye

Hectopat
Elimde 2 aydır PC üzerinde DS4 Windows uygulaması ile kullandığım bir DualShock 4 var. Fakat dünden beri kumandayı USB kablosu ile PC'ye bağladığımda DualShock'un üzerindeki sarı ışık 1 kere yanıp sönüyor ve bir daha geri gelmiyor. Durumu yaşayan var mı?

Olası çözümler:
DS4'ü Steam'a tanıtmayı dene. Ayarlar>Kontrolcüler'de olması lazımdı.
DS4Windows'u yeniden kur.
DS4Windows'u yönetici olarak başlat.
Kabloyu kontrol et.

konuyu tekrar açıyorum ds4ü kabloyla bağladığım zaman ne bir windowstan bağlandı gibi bir bildirim alıyorum sadece turuncu ışık yanıyor ve sönüyor her türlü şeyi denedim fakat olmuyor zaten en başta pc görmüyor bağlandı yazısı bildirim gelmiyor yani sadece turuncu ışık denetim masası olayını da denedim o da olmuyor zaten wireless controller gibi bir cihaz çıkmıyor gerçekten şu olayı çözmek istiyorum ds4 boşa gitsin istemiyorum

Benim de Bluetooth ile bağlanmıyor. Bağlandı diye gösteriyor fakat kol da ışık yanıp sönmeye devam ediyor. Çözümü yok mu?

Benim de Bluetooth ile bağlanmıyor. Bağlandı diye gösteriyor fakat kol da ışık yanıp sönmeye devam ediyor. Çözümü yok mu?
hocam şöyle bir çözüm buldum ben ben normal bir şarj aleti ile şarj etmeyi deniyordum fakat bir arkadaşın tavsiyesi ile internetten yaklaşık 30 lira kadar verip bir şarj aleti aldım sen de deneyebilirsin eğer telefon şarj aleti kullanıyorsan

Kablo ile bağlanmada sorun yaşamıyorum harici Bluetooth'da sorun var sanırım çünkü PS4 kolu telefona bağladığımda oluyor. Tahminimce yazılım ama çözemedim maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…