piyanist34
Hectopat
Daha fazla
Merhaba 3 ay once 2.el DualShock 4 gamepad almıştım. Bir problemi yoktu. Ama şu anda Bluetooth ile bağlanmıyor. Birdenbire oldu. Daha oncesinde nadir kopmalar oluyordu.
Simdi PS ve share tusuna basıyorum beyaz isik yanip sonuyor. Ekranda Wireless controler kurulumu icin dokunun diyor. İzin ver diyorum. Bekliyor bir sure sonra kol kapanıyor. Bağlantı basarili diyor ama kol kapanmis oluyor.
Otomatik olarak bir kurulum gözükmüyor. Resetledim olmadı Bluetooth adaptorunu baska USB slotuna taktim olmadı sürücü kaldirdim yukledim olmadi.
Bluetooth adaptoru telefonu monitöru görünüyor. Adaptorde problem yok gibi.
Ama gamepadi telefon veya monitörün bluetoothuda gormuyor.
Sarja takiyorum. DS4 programinda %100 diyor. Şarjda turuncu yanıyor sonra sönüyor.
Acaba bataryada mi yoksa gamepad Bluetooth modulunde mi problem var.
Bu arada USB kablo ile baglayinca çalışıyor.
Simdi PS ve share tusuna basıyorum beyaz isik yanip sonuyor. Ekranda Wireless controler kurulumu icin dokunun diyor. İzin ver diyorum. Bekliyor bir sure sonra kol kapanıyor. Bağlantı basarili diyor ama kol kapanmis oluyor.
Otomatik olarak bir kurulum gözükmüyor. Resetledim olmadı Bluetooth adaptorunu baska USB slotuna taktim olmadı sürücü kaldirdim yukledim olmadi.
Bluetooth adaptoru telefonu monitöru görünüyor. Adaptorde problem yok gibi.
Ama gamepadi telefon veya monitörün bluetoothuda gormuyor.
Sarja takiyorum. DS4 programinda %100 diyor. Şarjda turuncu yanıyor sonra sönüyor.
Acaba bataryada mi yoksa gamepad Bluetooth modulunde mi problem var.
Bu arada USB kablo ile baglayinca çalışıyor.