Çözüldü DualShock 4 Bluetooth görüyor bağlanıyor fakat çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hexuss

Centipat
Yer
Brüksel/Brussel
Daha fazla  
Arkadaşlar bluetootha bağlıyorum bağlanıyor. Fakat giriş sekmesi yerine diğer cihazlar bölümüne gidiyor. Ne kadar orada bağlamak istesem de bağlanmıyor. O sebepten aygıtı kaldırıp defalarca kez bağlamayı denedim. Bu sefer de bazen girişe bağlanıyor. Işığı yanıyor. Fakat bu sefer de kol çalışmıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Başlat'a tıklayın ve Aygıt Yöneticisi yazın. Aygıt Yöneticisi'nde Bluetooth adaptörünü bulun. Kaldır'ı seçin. Makineyi yeniden başlatın; Windows , oturum açtıktan sonra driver otomatik olarak yükleyecektir.
Başlat'a tıklayın ve Aygıt Yöneticisi yazın. Aygıt Yöneticisi'nde Bluetooth adaptörünü bulun. Kaldır'ı seçin. Makineyi yeniden başlatın; Windows , oturum açtıktan sonra driver otomatik olarak yükleyecektir.

Çözüm
Hocam ben bt adaptörü kullanmıyorum.

Başlat'a tıklayın ve Aygıt Yöneticisi yazın. Aygıt Yöneticisi'nde Bluetooth adaptörünü bulun. Kaldır'ı seçin. Makineyi yeniden başlatın; Windows, oturum açtıktan sonra driver otomatik olarak yükleyecektir.

Hocam dediğinize benzer bir şey yaptım kolu Aygıt Yöneticisi'nden kaldırdım resetledim ve PC'yi yeniden başlattım ve bağladım oldu sağ olun hocam. DualSense Edge ve DS5'te hiç böyle olmuyordu sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı