hocam ds4 ün arkasında vidanın yanında sıfırlamak için tuş var iğne gibi birşeyle en az 10 saniye basın. Ardından bu videodaki gibi bağlayın.Selam, DualShock 4 var. Kablolu olarak bağladığımda AUX girişinden kulaklığımı kullanabiliyorum ama Bluetooth ile kullanınca çıkmıyor, çözümü var mı?
Hocam DS4'ün arkasında vidanın yanında sıfırlamak için tuş var iğne gibi bir şeyle en az 10 saniye basın. Ardından bu videodaki gibi bağlayın.
Kolun arka tarafında sağ tarafta küçük bir delik olmalı oraya en az 10 saniye basıp deneyin hocam.Dediğiniz gibi denedim ama hala Bluetooth ile bağlanmıyor kolu telefona bağlamayı dendim telefona bağlandı ama PC'ye bağlanmıyor
Kol çakma bir de.
denedim ama yine sonuç değişmediKolun arka tarafında sağ tarafta küçük bir delik olmalı oraya en az 10 saniye basıp deneyin hocam.
Bilgisayar da kayıtlı cihazlarda vs varsa kaldırıp tekrar deneyin .denedim ama yine sonuç değişmedi
Bilgisayar da kayıtlı cihazlarda vs varsa kaldırıp tekrar deneyin.
Benimki de çakma hocam bağlanmayınca dediklerimi yapınca geçiyordu .Denedim ama hala aynı bazı çakmalarda gözükmeme ile ilgili problem var ondan olabilir
Ama telde Instagram'da gezerken işe yario![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.