Redmi Note 15 Pro alınır mı?

Bütçe
15k-19k
Hocam 22k olduğunu bende biliyorum ama 2 3 yıl sonra kasım kasım kasılacak bir telefon niye önereyim ? 2-3k daha koyulabilir bu fiyatlara çıkılabiliyorsa

O zaman magic 8 Lite olabilir. Xiaomi tarafını boş vermenizi öneririm. Mi serisi dışında düzgün telefon çıkarmıyorlar. HyperOS yazılımından bahsetmeye gerek bile yok.
Bende aynı düşünüyorum hocam artık Xiaomiden bıkkınlık geldi, 1 senelik telefon bile kasıyor, 2-3 sene sonra artık kullanılmaz hale geliyorlar.

Hocam aslında fark var; ışık ve renkler A56'da daha oturaklı, patlamıyor ve renkler daha canlı. Bu ikili arasında kalırsan kesinlikle A56 al, yoksa ileride pişman olursun.

Honor serisi için bahsettiğin telefon Honor Magic 8 Lite 256 GB herhalde. Bence değmez; işlemcisi A56'nın daha iyi. Kamera hakkında dürüst olmam gerekirse bilgim yok ama "Aynı fiyata Samsung mu, Honor mu?" dersen, bence tabii ki Samsung.

Şimdi baktım da kesinlikle A56 ışık ve renk anlamında daha iyi bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Canlılık konusunda bir tık daha önde hocam farkettim, ama A56da ışık patlaması çok fazla gibime geldi onun dışında A56 bir tık üstü gibi. Fakat ekran ve batarya özelliklerine baktığımda Magic 8 daha mantıklı gibi geliyor.

Son düzenleme:
Bende aynı düşünüyorum hocam artık Xiaomi'den bıkkınlık geldi, 1 senelik telefon bile kasıyor, 2-3 sene sonra artık kullanılmaz hale geliyorlar.

Evet o yüzden 15 Pro'yu boş verin bence. Kameraya genel donanım olarak bakarsak A56 daha başarılı bir cihaz. Ana kamerada 8 Lite az daha iyi olsa da makro ve geniş açıdan dolayı A56 derim. Bence bana göre 8 Lite'in öne çıkan en önemli kısmı bataryası. Eğer o kadar bataryaya ihtiyacınız yok ise onu da elemenizi öneririm. Sonuç olarak bütçenize göre A36 veya A56 alabilirsiniz.

Evet o yüzden 15 Pro'yu boş verin bence. Kameraya genel donanım olarak bakarsak A56 daha başarılı bir cihaz. Ana kamerada 8 Lite az daha iyi olsa da makro ve geniş açıdan dolayı A56 derim. Bence bana göre 8 Lite'in öne çıkan en önemli kısmı bataryası. Eğer o kadar bataryaya ihtiyacınız yok ise onu da elemenizi öneririm. Sonuç olarak bütçenize göre A36 veya A56 alabilirsiniz.
Kameradan bir tık kısıp: daha iyi batarya, daha iyi ekran kalitesi daha mantıklı geliyor. Ayrıca görünümü beni kendine daha çok çekiyor yalan yok 😃

Kameradan bir tık kısıp: Daha iyi batarya, daha iyi ekran kalitesi daha mantıklı geliyor. Ayrıca görünümü beni kendine daha çok çekiyor yalan yok 😃

O karar size kalmış hocam. Buna yazılımsal desteği de katmanızı öneririm. Magic 8 Lite tam kurye telefonu gibi😃.

Bende aynı düşünüyorum hocam artık Xiaomi'den bıkkınlık geldi, 1 senelik telefon bile kasıyor, 2-3 sene sonra artık kullanılmaz hale geliyorlar.

Canlılık konusunda bir tık daha önde hocam fark ettim, ama A56'da ışık patlaması çok fazla gibime geldi onun dışında A56 bir tık üstü gibi. Fakat ekran ve batarya özelliklerine baktığımda magic 8 daha mantıklı gibi geliyor.
Hocam inan batarya büyük olması daha iyi anlamına gelmiyor aşağıdaki videoya göz at.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yani Honor'un belki 7000 mAh bataryası Samsung'un 5000 mAh veya IPhone'un 3800 mAh bataryasına eş değer olabilir yazılım farkı var çünkü bir de işlemci tabii ki bir de yüksek hızlı şarjda çok sağlıklı değil telefonu çok ısıtıyor bence.

O karar size kalmış hocam. Buna yazılımsal desteği de katmanızı öneririm. Magic 8 Lite tam kurye telefonu gibi😃.
Reklamları zaten full dayanıklılık üzerine verildi hiçbir kamera veya performansı öne çıkarmadılar sadece askeri sınıf malzeme yok işte kırılmaz bir şey olmaz suda vb diye pazarlandı.

6 sene boyunca güncelleme almaya devam etmeyecek mi hocam?

Hocam inan batarya büyük olması daha iyi anlamına gelmiyor aşağıdaki videoya göz at.

Yani Honor'un belki 7000 mAh bataryası Samsung'un 5000 mAh veya IPhone'un 3800 mAh bataryasına eş değer olabilir yazılım farkı var çünkü bir de işlemci tabii ki bir de yüksek hızlı şarjda çok sağlıklı değil telefonu çok ısıtıyor bence.

Reklamları zaten full dayanıklılık üzerine verildi hiçbir kamera veya performansı öne çıkarmadılar sadece askeri sınıf malzeme yok işte kırılmaz bir şey olmaz suda vb diye pazarlandı.

yani pil ömrü A56tan daha mı kısa hocam magic 8 liteın?

Aİ editörü, 108 MP OIS özellikli kamera, Ultra aydınlık ekran, 7000 mAh batarya ve 66W hızlı şarj özelliği olduğu yazıyor hocam dayanıklılık dışında. Ayrıca incelemelerine vs. Baktığımda da görebiliyorum bu özellikleri.

6 sene boyunca güncelleme almaya devam etmeyecek mi hocam?

Yani pil ömrü A56tan daha mı kısa hocam magic 8 Lite'ın?

AI editörü, 108 MP OIS özellikli kamera, Ultra aydınlık ekran, 7000 mAh batarya ve 66W hızlı şarj özelliği olduğu yazıyor hocam dayanıklılık dışında. Ayrıca incelemelerine vs. baktığımda da görebiliyorum bu özellikleri.

Samsung sözünde duruyor en azından a serisi 6 yıl alacak 2031 yılına kadar hem OS hem Android o yüzden Honor yerine alınabilir bak bende S24FE aldım 28.500'e o paraya çok daha iyi işlemcili çok daha hızlı şarj olan cihazlar vardı ama benim amacım oyun veya hızlı şarj olmadığı için kalite olduğu için gidip Samsung aldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı