DualShock 4 çalışmıyor (PC)

sulozerrs

Hectopat
DualShock 4 konsol var 1-2 yıl önce almıştım. 2 gündür şarja takıyorum çalışmıyor diye. Bugün bilgisayara bağlamayı denedim, bağlayamadım. 2 saniyeliğine turuncu ışık yanıyor, sönüyor, geri yanıyor böyle tekrarlanıyor. PS düğmesine basılı tuttuğumda mavi ışık yanıp sönüyor ama Bluetooth'da gözükmüyor. SHARE + PS düğmelerine basılı tuttuğumda da hiçbir şey olmuyor. Arkasındaki boşluğa iğne ile bastırıp reset atmayı denedim ama olmadı(yapamamış olabilirim) bunun çözümü nedir? ek olarak şarja taktığımda 10-15 saniye turuncu ışık yanıyor sonra sönüyor. Şarj kablosunu hareket ettirdiğimde turuncu ışık tekrar yanıyor ama 5 saniye sonra kayboluyor böyle böyle tekrarlanıyor şarjda iken.

DualShock 4 konsol var 1-2 yıl önce almıştım. 2 gündür şarja takıyorum çalışmıyor diye. Bugün bilgisayara bağlamayı denedim, bağlayamadım. 2 saniyeliğine turuncu ışık yanıyor, sönüyor, geri yanıyor böyle tekrarlanıyor. PS düğmesine basılı tuttuğumda mavi ışık yanıp sönüyor ama Bluetooth'da gözükmüyor. Share + PS düğmelerine basılı tuttuğumda da hiçbir şey olmuyor. Arkasındaki boşluğa iğne ile bastırıp reset atmayı denedim ama olmadı(yapamamış olabilirim) bunun çözümü nedir? Ek olarak şarja taktığımda 10-15 saniye turuncu ışık yanıyor sonra sönüyor. Şarj kablosunu hareket ettirdiğimde turuncu ışık tekrar yanıyor ama 5 saniye sonra kayboluyor böyle böyle tekrarlanıyor şarjda iken.

Tekrar şarja tak çıkar yaptım takarken 1 saliseliğine yeşil çıkarırken de 1 saliseliğine kırmızı ışık yanıp söndü.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı