Mr.Bibi07 Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 318 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #1 Merhaba, orijinal PS4 kolu var bende ama kablo ile nasıl kullanacağım bilmiyorum?
Çözüm Frstghost 9 Haziran 2023 Mr.Bibi07 dedi: Merhaba, orijinal PS4 kolu var bende ama kablo ile nasıl kullanacağım bilmiyorum? Genişletmek için tıkla... Kullanmak için kabloyu taktıktan sonra PS düğmesine basman yeterli. Kablosuz kullanmak istiyorsan PS ve Share tuşuna ışık yanıp sönene kadar basılı tutmalısın. PC'den de Bluetooth'u aç, bağla kullan.
Mr.Bibi07 dedi: Merhaba, orijinal PS4 kolu var bende ama kablo ile nasıl kullanacağım bilmiyorum? Genişletmek için tıkla... Kullanmak için kabloyu taktıktan sonra PS düğmesine basman yeterli. Kablosuz kullanmak istiyorsan PS ve Share tuşuna ışık yanıp sönene kadar basılı tutmalısın. PC'den de Bluetooth'u aç, bağla kullan.
AykutTaha02 Decapat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 523 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #2 Mr.Bibi07 dedi: Merhaba, orijinal PS4 kolu var bende ama kablo ile nasıl kullanacağım bilmiyorum? Genişletmek için tıkla... DS4Windows indirin. Artı 0 Eksi
Mr.Bibi07 dedi: Merhaba, orijinal PS4 kolu var bende ama kablo ile nasıl kullanacağım bilmiyorum? Genişletmek için tıkla... DS4Windows indirin.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.718 Makaleler 2 Çözümler 80 9 Haziran 2023 #3 Mr.Bibi07 dedi: Merhaba, orijinal PS4 kolu var bende ama kablo ile nasıl kullanacağım bilmiyorum? Genişletmek için tıkla... Kullanmak için kabloyu taktıktan sonra PS düğmesine basman yeterli. Kablosuz kullanmak istiyorsan PS ve Share tuşuna ışık yanıp sönene kadar basılı tutmalısın. PC'den de Bluetooth'u aç, bağla kullan. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Mr.Bibi07 dedi: Merhaba, orijinal PS4 kolu var bende ama kablo ile nasıl kullanacağım bilmiyorum? Genişletmek için tıkla... Kullanmak için kabloyu taktıktan sonra PS düğmesine basman yeterli. Kablosuz kullanmak istiyorsan PS ve Share tuşuna ışık yanıp sönene kadar basılı tutmalısın. PC'den de Bluetooth'u aç, bağla kullan.