DualShock 4 kapağı oturmuyor

tunahn_vrl

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500 3.60ghz
2x8 gb 3000mhz ram
rtx4060 8gb 128 bit
1tb samsung 970 evo m2 ssd
Thermaltake 650w psu
165hz 1ms WARP Monitör
Rampage Ally K11
Razer Deathadder Essential
Elimde orijinal DualShock 4 var, PlayStation 4'ün yanında gelen ve garantiden çıkmadı, hiçbir vidası açılmadı. Dün küçük yeğenim fırlatmış, yan kapağındaki sanırım dişler kırılmış, oturmuyor ama bakıldığında dişlerde de kırık gözükmüyor ve salladığımda ses gelmiyor. Şükür, çalışmasında problem yok ama orası kötü gözüküyor. Sizce ne yapmalıyım?

Eki Görüntüle 2561887

Muhtemelen garantisi var olarak düşünsek bile kabul edeceklerini sanmıyorum.

Bende mi sorun var bilmiyorum ama ek açılmıyor.

Muhtemelen garantisi var olarak düşünsek bile kabul edeceklerini sanmıyorum.

Bende mi sorun var bilmiyorum ama ek açılmıyor.

Evet ek açılmıyor. Garanti bunu ücret karşılığı yapar mı?

Elimde orijinal DualShock 4 var, PlayStation 4'ün yanında gelen ve garantiden çıkmadı, hiçbir vidası açılmadı. Dün küçük yeğenim fırlatmış, yan kapağındaki sanırım dişler kırılmış, oturmuyor ama bakıldığında dişlerde de kırık gözükmüyor ve salladığımda ses gelmiyor. Şükür, çalışmasında problem yok ama orası kötü gözüküyor. Sizce ne yapmalıyım?

Eki Görüntüle 2561887
DS4 kumandasının arka kapağını pek öyle diş tutmuyor zaten, bir iki tane var. Vidaları sökünce direk kalkar yani. Belki o kısımdaki vida yuvaları kırldıysa içten, yuvanın dışında kalan vida potluk yapıyordur. Yada üsteki r1 r2 lerin altındaki lastik kaykılmıştır , sıkıştırıyordur bilemiyorum. Resim de olmadığından ne durumda bir fikrim yok.

DS4 kumandasının arka kapağını pek öyle diş tutmuyor zaten, bir iki tane var. Vidaları sökünce direk kalkar yani. Belki o kısımdaki vida yuvaları kırldıysa içten, yuvanın dışında kalan vida potluk yapıyordur. Ya da üsteki R1 r2'lerin altındaki lastik kaykılmıştır, sıkıştırıyordur bilemiyorum. Resim de olmadığından ne durumda bir fikrim yok.

Yok vidalar tutuyor o diş kırılmış az önce oynamayı denedim R1 tuşu takılı kalıyordu hafif avcuma vurdum kolu içinde o diş kırılmış kırık parçada R1 tuşunu sıkıştırmış. Neyse böyle kullanacağız artık

Yok vidalar tutuyor o diş kırılmış az önce oynamayı denedim R1 tuşu takılı kalıyordu hafif avcuma vurdum kolu içinde o diş kırılmış kırık parçada R1 tuşunu sıkıştırmış. Neyse böyle kullanacağız artık
İkinci el orjinal üst kasa yada komple çakma alt üst kasalar var internette 300tl bandında, isterseniz değiştirirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı