DualShock 4 kontrolcüde drifting problemi

xCheesy99

Decipat
Makaleler
2
Yer
Sweet Home Alabama
Merhaba arkadaşlar. 2. el bir PS4 almıştım fakat kolu sorunlu gibi, çözümü var mı bilmiyorum. Mesela sol analog kendiliğinden sola doğru hareket ettiriyor karakteri ve bu çok sinirimi bozuyor. GTA V parkur yaparken mesela Online sunucularında aniden sola çekiyor analog ve düşüp ölüyorum. Sağ analog da problemli ama o çok önemli değil. Soldaki problem önceden yoktu. Son 1 haftadır böyle. 5 aydır kullanıyorum.

Hocam internette bu sorunla ilgili bir suru video var. Bazisi icinden parca degistirmis, bazisi sadece temizlemis. Bir de fiziksek olarak disaridan bir seyler yapanlar var. Acikcasi, son bahsettigimin ise yarasa bile gecici bir cozum olacakgini dusunuyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bende de var aynı problem arkasındaki bandı açarsam garantiden men ediliyor ne yapsam bilemedim Xbox kolu almayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı