Bu ikisini düşünüyorum. Sorularım şunlar:
 DualShock 4 Windows 10'a bağlanılabiliyor mu? Bağlanıyorsa kablolu mu bağlanıyor kablosuz mu? Bağlantı ne kadar sağlıklı (Gecikme, bağlantı kopması ne kadar?)
DualShock 4 Windows 10'a bağlanılabiliyor mu? Bağlanıyorsa kablolu mu bağlanıyor kablosuz mu? Bağlantı ne kadar sağlıklı (Gecikme, bağlantı kopması ne kadar?)
 Pil ömürü hangisinin iyi? (F710 için standart Duracell piller göz önüne alınsın.)
Pil ömürü hangisinin iyi? (F710 için standart Duracell piller göz önüne alınsın.)
 Malzeme kalitesi hangisinin daha iyi?
Malzeme kalitesi hangisinin daha iyi?
 İç donanımları hangisinin daha iyi? (Titreşim motorları vs.)
İç donanımları hangisinin daha iyi? (Titreşim motorları vs.)
Cevaplarınızın objektif olması benim doğru seçimi yapmama daha da yaklaştıracaktır. Teşekkürler...

DualShock 4 Windows 10'a bağlanılabiliyor mu? Bağlanıyorsa kablolu mu bağlanıyor kablosuz mu? Bağlantı ne kadar sağlıklı (Gecikme, bağlantı kopması ne kadar?) Pil ömürü hangisinin iyi? (F710 için standart Duracell piller göz önüne alınsın.)
Pil ömürü hangisinin iyi? (F710 için standart Duracell piller göz önüne alınsın.) Malzeme kalitesi hangisinin daha iyi?
Malzeme kalitesi hangisinin daha iyi? İç donanımları hangisinin daha iyi? (Titreşim motorları vs.)
İç donanımları hangisinin daha iyi? (Titreşim motorları vs.)Cevaplarınızın objektif olması benim doğru seçimi yapmama daha da yaklaştıracaktır. Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör: