DualShock 4 nasıl şarj edilir?

Daha fazla  
Arkadaşlar PS4 DS4 sarj etme diye bir konuyu baştan sona okudum. Herkes telefon sarj aletiyle sarj ediyorum falan demiş. Ama son mesajdaki arkadaş maalesef kolu eline almış, bu konuya bakmadan önce birisi daha bozuldu demişti telefon sarj aletiyle sarj ettiği için.

PS4'üm olmadığı için PS4'le sarj etme imkanım yok ona yakın en sağlıklı (para vermeden evdeki imkanlarla) nasıl sarj edebilirim? Konudaki arkadaşların birkaçı TV'ye bağlayarak sarj ediyorum demiş bu sağlıklı mıdır? Sarj yüzünden bozuldu diyelim garantili kol kullanıcı hatası denir mi?

İyi forumlar...

Günceldir.

Voltajdan dolayı bozabilirsin telefon şarjı 1 2 saatte 3000 MAH gibi bir boyutta bataryayı doldurması için tasarlanmış ancak ps4 ün usb girişi dualshock un anakartına zarar vermiyecek şekilde ayarlanıyor.

Arkadaşlar PS4 DS4 şarj etme diye bir konuyu baştan sona okudum. Herkes telefon şarj aletiyle şarj ediyorum falan demiş. Ama son mesajdaki arkadaş maalesef kolu eline almış, bu konuya bakmadan önce birisi daha bozuldu demişti telefon şarj aletiyle şarj ettiği için.

PS4'üm olmadığı için PS4'le şarj etme imkanım yok ona yakın en sağlıklı (para vermeden evdeki imkanlarla) nasıl şarj edebilirim? Konudaki arkadaşların birkaçı TV'ye bağlayarak şarj ediyorum demiş bu sağlıklı mıdır? Şarj yüzünden bozuldu diyelim garantili kol kullanıcı hatası denir mi?

İyi sosyaller...

Günceldir.

Merhaba bir şey soracağım PS4 kolunu konsol ve bilgisayar olmadan nasıl şarj edebilirim TV USB'ye taktım sadece mavi ışık yanıyor prize taksammı bilmiyorum anakart yanar diye korkuyorum siz ne yaptınız nasıl dolduruyorsunuz cevap verirseniz sevinirim.

Cihazın alt bandında yazan 5V 1a ibaresini gördüğün her türlü cihaz ile şarj edebilirsiniz. Örneğin PC USB portu, telefon şarj aleti, hatta TV USB portu bile olabilir. Korkulacak bir durum yok çünkü bu cihazların voltaj ve amper değerleri sabittir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı